.
Отговор в тема
Страница 70 от 80 ПървиПърви ... 2060666768697071727374 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 726 до 1 750 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Тук просто споделям напредъка си в изследването на човешкия свят, както и се упражнявам в писане и мислене... Нищо повече.
    ок, тогава и аз ще ти кажа изследване от човешкия свят:
    слабакът, които винаги не успява да се вреди между останалите хора и да си създаде хубави моменти, затова стои в ъгъла и се задоволява само с лошите моменти, като се опитва това да ни го представи за някакъв вид смелост, а останалите хора успяващи да си създадат хубави моменти ни ги представя за слабаци живеещи в илюзия, защото имали нужда, а пък видиш ли той е живеещ в реалността.

От друга страна, когато на масата има хляб и някой е избрал да яде от хляба вместо от хлебарките, това не знам дали го прави по-слаб от тебе, но със сигурност го прави по-умен.
    Последно редактирано от defender : 11-22-2012 на 10:54

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    От друга страна, когато на масата има хляб и някой е избрал да яде от хляба вместо от хлебарките, това не знам дали го прави по-слаб от тебе, но със сигурност го прави по-умен.
    И аз ям от хляба, просто няма нужда да казвам че Бог ми го е дал, че се грижи за мен, или че този хляб ми се полага.... Това е лицемерно.

Колкото до хубавите моменти... за мен всеки момент е хубав. Във всеки момент аз виждам възможност да изследвам себе си и света. Но в никакъв случай не търся хубавите моменти, особено пък чрез някакви жалки житейски изживявания и роли. Хубавите моменти се търсят само от този които има нужда от тях... Именно нещастниците търсят щастието.
    Именно те търсят да се изживяват, тези на които им липсва нещо. И всеки се опитва да компенсира нещастието си с някаква заблуда. И така да подчини света на малката си кауза и изживяване. Аз нямам каузи и изживявания. Не съдя и не се опитвам да подчиня света на моите потребности.

Мега фен
    Божият "хляб" са го яли само онези, които са започнали да бъдат добри, а не онези, които търсят разни неща в Свидетелството на истинските Светии за да ги използват за зли цели

Мега фен
    Колкото до хубавите моменти... за мен всеки момент е хубав. Във всеки момент аз виждам възможност да изследвам себе си и света.
    значи все пак смисълът на живота ти не е само това просто да съществуваш, както говореше, значи излиза, че имаш и други поводи да живееш.

Именно нещастниците търсят щастието.
    Именно те търсят да се изживяват, тези на които им липсва нещо. И всеки се опитва да компенсира нещастието си с някаква заблуда. И така да подчини света на малката си кауза и изживяване. Аз нямам каузи и изживявания. Не съдя и не се опитвам да подчиня света на моите потребности.
    всички сме нещастници, просто някои успяват да разнообразят с малко щастие, а други не.
    Последно редактирано от defender : 11-22-2012 на 11:39

Banned Повече от фен
    значи все пак смисълът на живота ти не е само това просто да съществуваш, както говореше, значи излиза, че имаш и други поводи да живееш.
    Мисленето и осъзнаването е част от пътя ми, то ме изразява и определя. Мисленето и осъзнаването не ми е цел, а просто следствие от вървенето по пътя ми към себе си. Има много неща, които са част от съществуването ми, но нито едно от тях не е ЦЕЛ на съществуването ми.... Има разлика.
    сички сме нещастници, просто някои успяват да разнообразят с малко щастие, а други не.
    Съвсем не... Всеки търси каквото му е необходимо. На мен не ми е необходимо нищо, защото всичко вече го имам в главата. Самата необходимост е в главата ми.

Мега фен
    Това какво е добро и какво не е добро ми го приписвате вие. Аз не казвам какво трябва да бъде, нито какво е добро... Но вие понеже разсъждавате само от тази гледна точка, веднага си мислите че щом казвам нещо значи оплювам или упреквам някого.... Никой не упреквам! Нито пък казвам, че трябва да се промени. Аз просто казвам какво е. Още повече че тези неща, за които говоря съм ги открил в мен самия, и аз съм се лъгал и съм изпадал в жестоки заблуди... Не упреквам никого, а такива неща като кой как ще ме възприема изобщо не ме интересуват. Тук просто споделям напредъка си в изследването на човешкия свят, както и се упражнявам в писане и мислене... Нищо повече. Това какво правите и от какви мотиви се движите ме интересува само от гледна точка на това да открия същите мотиви в мен - да ги осмисля, познавам и контролирам. Не искам да втълпявам на никой колко е грешен, неправ и глупав... това го правите вие. Моля единствено да не приписвате мотивите си върху мен. Не претендирам за абсолютно знание и истина. Просто това което споделям засяга личният живот на всеки един който ме чете, но той иска обезателно да ме вмъкне в границите на собственото си разбиране за света, да ме принизи до някакви пошли мотиви и комплексарщини, защото така иска да принизи и аргументите ми. А аргументите ми засягат личностните убеждения на повечето хора, и те трябва по някакъв начин да се защитят от тази информация... затова или ме псуват, или се преструват че мнението ми е просто глупаво, или ме обвиняват в пошли мотиви. Не искам да се издигам в очите на никой, нито в своите, никога не съм търсил признание и одобрение. Отношенията на хората около мен никога не са ме засягали.

Бог не Го интересува кой какво си приписва, но Той следи за две неща, кой допринася за спасението на всички човеци без да вреди, и кой върши неправда в вярата, която в днешно време мнозина наричат окултизъм, езотерика, сатанизъм, хиндуизъм, йога, медитаця, будизъм, религия, и т.н., понеже именно духовното/религиозното беззаконие е причината/източникът на всички останали злини на света независимо дали някой е съгласен с това или не, истината си остава истина, а лъжата лъжа, понеже и ето как и до ден днешен духовното/религиозното беззаконие продължава да причинява зло на цялото човечество, но както вече казахме Бог въобще не го интересува ти или който и да е друг като какви се изживявате, това че ти си дошъл да се правиш на мъдър, никак не ни прави длъжни да започваме и ние да се правим на такива, нито да отговаряме на предизвикателствата на лукавия с лукавщини, какво като пишеш бързо всякакви твои си разсъждения?!, истинският Бог никак не иска да допуска себелюбиви и користолюбиви изпълнения в Своето светилище дори и хиляди като теб да дойдат за да си натрапват щенията, както на теб няма да ти е приятно да ти причиняват онова, което за теб е неприятно или най-малкото непоносимо, така и на всеки друг човек едва ли ще му бъде приятно да му бъде причинявано неприятното или най-малкото непоносимото за него, обаче ти отново се опитваш да натрапваш на другите онова, което за тях е неприятно и дори непоносимо, при това лъжейки че по този начин ти постъпваш съвсем нормално, откъде знаеш дали докато медитираш не причиняваш зло на други хора?!, ами ако се окаже че дори без да виждаш и знаеш хиляди хора страдат заради твоята медитация?!, какво си се наежил да пишеш атеистични неща в теми за вяра без да зачиташ Св. Писание?!, имай предвид че Бог никак не толерира духовното/религиозното беззаконие, защото е писано:

"И онзи слуга, като е знаел волята на Господаря си, но не е приготвил нито постъпил по волята му, ще бъде много бит. А онзи, който не е знаел и е сторил нещо, което заслужава бой, малко ще бъде бит." Лука 12:47-48

това че си сатанист, който медитира и се набърква неправомерно в Божиите Работи никак не те прави ненарушител според написаното в този библейски стих, не си прави илюзии, че истинските Светии са длъжни да търпят подобно отношение:

"Той ще говори думи против Всевишния, ще изтощава светиите на Всевишния, и ще замисли да промени времена и закони; и те ще бъдат предадени в ръката му до време и времена и половина време. Но когато съдилището ще заседава, ще му отнемат владичеството, за да го изтребят и погубят до край." Данаил 7: 25-26

така че, никак не си мисли че само защото не си вярващ като християните и други вярващи ще ти се размине ако продължаваш да се набъркваш неправомерно в Божиите Работи, ние също не съдим онези, които не ни съдят нас, но имаме пълно право да съдим всеки, който влиза в светилището на истинският Господ Бог за да погуби независимо дали знае какво прави или не
    Последно редактирано от npp : 11-22-2012 на 11:09

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Баааааааааааааааааааааааа аааси малоумните братттттттттт ц-ц-ц нпп чуй ме,ти трябва да бъдеш заличен разбираш ли приятелче,дефендър ти трябва да умреш в жестоки мъки А ти дуумм да не и сатаната?

АВЕ АЗ!

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Баааааааааааааааааааааааа аааси малоумните братттттттттт ц-ц-ц нпп чуй ме,ти трябва да бъдеш заличен разбираш ли приятелче,дефендър ти трябва да умреш в жестоки мъки А ти дуумм да не и сатаната?

АВЕ АЗ!
    лигочи като теб бол

Мега фен
    Като не те е страх защо тръгна така яростно да се защитаваш? Май те е страх самозаблудата ти да не пропадне като къщичка от карти....
    той може да говори не за да не пропадне самозаблудата му, а за да отърве тебе от самозаблудата ти - и това може да го прави от любов.

Мега фен
    Не, отговорих ти за да бъда коректен
    значи си почувствал необходимост да си коректен, благодаря, така се става християни, успех.
    Последно редактирано от defender : 11-22-2012 на 12:15

Banned Повече от фен
    Коректен от гледна точка на истината, не щото ми пука за теб и твоето мнение.

ДУММ ТИ ДОКТОРА ЛИ СИ ?

NPP RAGEEE (METAL) FELL THE FORCE PADUAN

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Banned Повече от фен
    ДУММ ТИ ДОКТОРА ЛИ СИ ?
    Да, баннаха ме в една друга тема. Това е новия ми профил.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Да, баннаха ме в една друга тема. Това е новия ми профил.
    В коя
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    В коя
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...1%D0%98%D0%AF-!

Хаха, голям тролизъм беше

Абе отиваш моментално в ада уеее мръсник

Боговете са егоисти..
    В какво вярвам? В упоритата работа - в това вярвам, не вярвам на брадясали старци, които размахват вълшебни пръчици и с едно щракване на пръстите определят съдбата на хората.. НИЕ САМИ ГРАДИМ СЪДБАТА СИ..

Мега фен
    аз не мога да кажа: Човешкия съд е един, Божия съд друг.
    трябва да си между страха и надеждата - не трябва да се отчайваш, но и не трябва да си безгрижен т.е. в тебе трябва да има стремеж да се поправиш.

ТИ СИ ГЛУПАК.ВСИЧКИ,КОИТО МИСЛЯТ,ЧЕ САМИ ГРАДЯТ СЪДБАТА СИ И БЪДЕЩЕТО СИ И ЧЕ ГИ ОПРЕДЕЛЯТ СА ПЪЛНИ ИДИОТИ.ВИЕ ДОРИ НЕ ЗНАЕТЕ ЗНАЧЕНИЕТО НА ДУМАТА СЪДБА,ТЯ Е СИНОНИМ НА БЪДЕЕЕЩЕ,ТОЕСТ НЯМА КАК ДА ГРАДИТЕ НЕЩА,КОИТО СА СЕ СЛУЧИЛИ ЗА БОГА.

Banned Повече от фен
    Хммм сега си изтеглих някакъв окултен-рок албум от 69-та... Намерих нещо интересно накрая...

http://www.youtube.com/watch?feature...OqCNgqEQ#t=55s

Повтаряйте след мен:

In nomine dei nostri
    Sathanas
    Luciferi Excelsis.

Ave Sathanas!

ЖИВ И ЗДРАВ ЩЕ СИ ПРИЯТЕЛ ;Д
    Gratias tibi ago.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-23-2012 на 13:02

не,разбира се

Мега фен
    как така бе, па за мен си приятелче.

Banned Повече от фен
    как така бе, па за мен си приятелче.
    Мри уе!

Мега фен
    Мри уе!
    тва изблик на домашно насилие ли е.

Banned Повече от фен
    тва изблик на домашно насилие ли е.
    Просто се дразня от педерастките ти маниери и начини за общуване... Адски много дразниш като почнеш да се лигавиш и да се правиш на интересен. Най-вече защото не ти се получава, и ставаш за смях. Но теб не те е срам, вживяваш се още повече и ръсиш още повече глупости... следователно и ставаш по-дразнещ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си