.
Отговор в тема
Страница 71 от 80 ПървиПърви ... 2161676869707172737475 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 751 до 1 775 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Просто се дразня от педерастките ти маниери и начини за общуване... Адски много дразниш като почнеш да се лигавиш и да се правиш на интересен. Най-вече защото не ти се получава, и ставаш за смях. Но теб не те е срам, вживяваш се още повече и ръсиш още повече глупости... следователно и ставаш по-дразнещ.
    ти да не се мислиш за много по-умен?!, след като си просто един пълнач на форума с букви и gif-ове, обаче това е форум/тема за вярата, а не коледна елха та да я аранжираш с дрънкулки, дифендър пак разсъждава смислено, а ти само лаеш, все едно си някакъв кучешки философ, той поне се опитва да се държи добре, а ти все едно някой ти бърка в плешивият мозък, в който толкова много си се влюбил, че чак си си поставил изображението му за аватар, да не би да си много по-големият женкар, след като похули толкова момичета (най-малкото в този форум) категоризирайки ги като някакви секс автомати с жетони при положение че нито една от тях не ти се е предлагала евтино, а пък на нас казваш "i don't give a fuck" все едно сме ти правили неприлични предложения?!
    Последно редактирано от npp : 11-23-2012 на 20:14

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Къде се буташ там,дето ти не е работа

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Къде се буташ там,дето ти не е работа
    амииииии, искам да се набутам във вашата компания за да ви пошляпвам по вратлетата (приятелски), когато започнете да говорите простотии и да не ма излагате пред хората.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    амииииии, искам да се набутам във вашата компания за да ви пошляпвам по вратлетата (приятелски), когато започнете да говорите простотии и да не ма излагате пред хората.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Banned Повече от фен
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-23-2012 на 15:43

Мега фен
    магьосник, нали казах да не мА излагате пред хората,... .....

Мега фен
    е па я искам да съм гуотЯн пич кат тях двамата, па доктора сака да ме бие.
    Последно редактирано от defender : 11-23-2012 на 21:06

Мега фен
    npp, също да ти се оплача, че тия двамувата ме заплашваха с убийство, питаш ли ме как го прежиявах, сълзи ми капят от нежното сърце, братчето ми.......................... дано готиния модератор ги намандрахоса.
    Последно редактирано от defender : 11-23-2012 на 21:44

Banned Повече от фен
    npp, също да ти се оплача, че тия двамувата ме заплашваха с убийство, питаш ли ме как го прежиявах, сълзи ми капят от нежното сърце, братчето ми.......................... дано готиния модератор ги намадрохоса.
    ..........

Да, той дефендърчо "разсъждава", а иначе аз се лигавя.... сигурен съм че е така. Толкова сте лицемерни че дори не искате да ми говорите в прав текст. Единия се прави на интересен, другия пък на някакъв морален white knight. Жалка история.

Мега фен
    ахах доктора още не може го преживе
    дишай-издишай, дишай-издишай, дишай-издишай.............................. сега си мием краката и лягаме.

Ауууууууу е прекалено тъпи сте,за да ви се обръща внимание наистина.ХУбав гиф ;д

Мега фен
    Ауууууууу е прекалено тъпи сте,за да ви се обръща внимание наистина.ХУбав гиф ;д
    затъпелият си ти след като не можеш да кажеш нищо смислено освен само някакви думи против някой друг, както и някакви си заучени неща от разни окултни книги, но сякаш нямаш свой собствен разум (за) да разсъждаваш с него та все трябва да говориш научени от други хора неща

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    затъпелият си ти след като не можеш да кажеш нищо смислено освен само някакви думи против някой друг, както и някакви си заучени неща от разни окултни книги, но сякаш нямаш свой собствен разум (за) да разсъждаваш с него та все трябва да говориш научени от други хора неща
    Постоянно цитиращият Библията го каза!!!

Мега фен
    Постоянно цитиращият Библията го каза!!!
    има разлика мегду Св. Писание, което е от истинският Бог и чрез истинските Пророци, и окултната литература, която е от дявола и всякакви лъжепророци, а също и между онова, което докарва пълен живот за всички човеци, и онова, което отнема живота на мнозина от тях, но ти разбира се не си я видял, обаче бързаш да съдиш

Дефендър,еби си майката

животните са създадени за убиване и хората също,само че не го разбират

Забелязвате ли колко е дълга тази тема... това не е случайно... атеистите, вашето слово превръща света в това, което казвате, опитайте се да говорите друго и много, ама много ще се изненадате... Вярващите... защо сте тръгнали да убеждавате и въобще да говорите с неверници? Защо не славите Бога помежду си? Защо не отидете в зоологическата градина и не проповядвате на маймуните? Няма смисъл. Както и няма смисъл за ангелите да влизат в контакт с нас човеците. Намерете себеподобни, вместо да влагате всичките си усилия да превърнете различните и далечните в ближни. Освен това, след като си повярвал има вече толкова много въпроси, които са доста неясни за мен- като например - можем ли и трябва ли да спазваме Божия закон? Спасени ли сме, щом изповядваме с устата си, че Исус Христос е Господ?
    Последно редактирано от smthplr : 11-24-2012 на 15:33

Не вярвам да си неутрал

Не вярвам да си неутрал
    поздрав http://www.youtube.com/watch?v=jgNvzc-ZdME

Banned Повече от фен
    ^ That post gave me cancer....

Как е възможно да си толкова малоумен? Взимам си обратно думите за дефендър, той си е направо Айнщайн пред теб.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-24-2012 на 18:41

Мега фен
    абе ти няма ли най-накрая да го хвърлиш наистина тоя твоя компютър.............. кво само на баламосваш,... амаха

Banned Повече от фен
    абе ти няма ли най-накрая да го хвърлиш наистина тоя твоя компютър.............. кво само на баламосваш,... амаха
    Аз пък един път да те похваля и ти ми се нахвърляш.... Неблагодарник!

Мега фен

Как е възможно да си толкова малоумен? Взимам си обратно думите за дефендър, той си е направо Айнщайн пред теб.
    кой ли ще е следващия "малоумен", който ще ти казва истината?!

Мега фен
    Аз пък един път да те похваля и ти ми се нахвърляш.... Неблагодарник!
    а вернооооо, не го видях, кво от тва, да не мислиш, че ще ме купиш като ми се мазниш........... аз съм твърдо копеле, хаха.
    Последно редактирано от defender : 11-24-2012 на 19:14

Banned Повече от фен
    а вернооооо, не го видях, кво от тва да не мислиш, че ще ме купиш като ми се мазниш........... аз съм твърдо копеле, хаха.
    Пхах, притрябвало ми е да те купувам и да ти се мазня. Изобщо не ме интересуваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си