- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
ти да не се мислиш за много по-умен?!, след като си просто един пълнач на форума с букви и gif-ове, обаче това е форум/тема за вярата, а не коледна елха та да я аранжираш с дрънкулки, дифендър пак разсъждава смислено, а ти само лаеш, все едно си някакъв кучешки философ, той поне се опитва да се държи добре, а ти все едно някой ти бърка в плешивият мозък, в който толкова много си се влюбил, че чак си си поставил изображението му за аватар, да не би да си много по-големият женкар, след като похули толкова момичета (най-малкото в този форум) категоризирайки ги като някакви секс автомати с жетони при положение че нито една от тях не ти се е предлагала евтино, а пък на нас казваш "i don't give a fuck" все едно сме ти правили неприлични предложения?!
Последно редактирано от npp : 11-23-2012 на 20:14
Къде се буташ там,дето ти не е работа
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
магьосник, нали казах да не мА излагате пред хората,... .....
е па я искам да съм гуотЯн пич кат тях двамата, па доктора сака да ме бие.
Последно редактирано от defender : 11-23-2012 на 21:06
npp, също да ти се оплача, че тия двамувата ме заплашваха с убийство, питаш ли ме как го прежиявах, сълзи ми капят от нежното сърце, братчето ми.......................... дано готиния модератор ги намандрахоса.
Последно редактирано от defender : 11-23-2012 на 21:44
ахах доктора още не може го преживе
дишай-издишай, дишай-издишай, дишай-издишай.............................. сега си мием краката и лягаме.
Ауууууууу е прекалено тъпи сте,за да ви се обръща внимание наистина.ХУбав гиф ;д
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
затъпелият си ти след като не можеш да кажеш нищо смислено освен само някакви думи против някой друг, както и някакви си заучени неща от разни окултни книги, но сякаш нямаш свой собствен разум (за) да разсъждаваш с него та все трябва да говориш научени от други хора неща
има разлика мегду Св. Писание, което е от истинският Бог и чрез истинските Пророци, и окултната литература, която е от дявола и всякакви лъжепророци, а също и между онова, което докарва пълен живот за всички човеци, и онова, което отнема живота на мнозина от тях, но ти разбира се не си я видял, обаче бързаш да съдиш
Дефендър,еби си майката
животните са създадени за убиване и хората също,само че не го разбират
Забелязвате ли колко е дълга тази тема... това не е случайно... атеистите, вашето слово превръща света в това, което казвате, опитайте се да говорите друго и много, ама много ще се изненадате... Вярващите... защо сте тръгнали да убеждавате и въобще да говорите с неверници? Защо не славите Бога помежду си? Защо не отидете в зоологическата градина и не проповядвате на маймуните? Няма смисъл. Както и няма смисъл за ангелите да влизат в контакт с нас човеците. Намерете себеподобни, вместо да влагате всичките си усилия да превърнете различните и далечните в ближни.Освен това, след като си повярвал има вече толкова много въпроси, които са доста неясни за мен- като например - можем ли и трябва ли да спазваме Божия закон? Спасени ли сме, щом изповядваме с устата си, че Исус Христос е Господ?
Последно редактирано от smthplr : 11-24-2012 на 15:33
Не вярвам да си неутрал
^ That post gave me cancer....
Как е възможно да си толкова малоумен? Взимам си обратно думите за дефендър, той си е направо Айнщайн пред теб.
Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-24-2012 на 18:41