Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
Гейски, отново, ако ти не си способен да повярваш в моят Бог не се прави на пияна маймуна да ми опъваш локуми.

Казах ти - и ти и мюсюлмани и мормони и каквото си избереш представяте света така "Атеисти срещу моят конкретен бог" като се правите на гръмнати ако някой деликатно ви намекне че има само някакви си билиони хора които казват същото ама за друг бог.

Твоят бог е ням и несъществуващ точно колкото техните. Казах ти - такъв съм роден. Молил съм се толкова пъти за нещо и съм получавал само мълчание и метафоричен курец.

Не съм като нпп да избухвам и после да ми се явява Йешуа да ме възкресява, да ми се явяват някакви сатанинстки магьосници докато спя и да подпалвам къщата с мисли.

Или трябва да повярвам че чудесата на мюсюлманите са истински, чудесата на християните са истински, чудесата на индусите са истински и тн и да приема че всичките сте прави и грешни едновременно

ИЛИ

че всички без едни лъжете като изоглавени прасета

ИЛИ

че всички лъжете.

Учил съм психология, гледал съм изследвания, БИЛ СЪМ ТАКЪВ, ясни сте ми.

Няма какво да се коментира повече. Просто се правиш на луда кокошка понеже ти е приятно, но в процеса ръсиш глупости и обиди.

Нямаше да си губя времето.

ПС светото лайно може когато се опитва да покаже че речника му не се състои от 200 думи да проверява как се пишат, че за втори път от 2 пъти когато се опитва да използва малко по-неконвенциална дума прави правописна грешка.
Не се превежда като свето лайно,но както и да е ..
Продължавай в същия дух..Ще стане човек от теб ..
Ще духаш на някой магал за жълти стинки накрая :}