- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
нали ти се обясни как трябда да се процедира когато някой има претенции относно верческа/духовна неправда - "Ако съм продумал нещо зло, покажи злото; но ако добро, защо ме биеш?" Йоан 18: 23, така че посочи точно в какво се състои неправдата, а недей само да обвиняваш без въобще да посочваш конкретно неправда, такова изречение като "начина, по който се опитваш да ни разясняваш Библията" не посочва нищо, от което да се разбира какво точно имаш предвид, виж как в моите post-ове ти се посочва точно в какво се състоят твоите верчески/духовни заблуди/неправди, и всичко това без да бъдеш съден/осъждан от истинският Господ Бог и мен, а виж как ти само обвиняваш без въобще да посочваш нещо конкретно/смислено/разбираемо, което по-скоро прилича на клевета отколкото на някакво основателно твърдение
"Обаче, казваш ти, ако с моята невярност Божията вярност стане по-явна, за Неговата слава, то защо и аз, въпреки това, да бъда осъждан като грешник? И защо да не вършим зло, за да дойде добро? (както някои клеветнически твърдят, че ние така говорим). На такива осъждането е справедливо. Тогава що следва? Имаме ли ние някакво предимство над езичниците(т.е. над невярващите/нерелигиозните/неокултистите)? Никак; защото вече обвинихме юдеи(т.е. неправедните духовници/вярващи) и гърци(т.е. и неправедните теистични философи), че те всички са под грях(т.е. в/под системата на верческото/духовното беззаконие). Както е писано: - "Няма праведен ни един(т.е. няма нито един духовник/вярващ в/от човешката религия, който да е Праведен пред истинският Господ Бог); Няма никой разумен(т.е. нито един от тях не е Благоразумен пред истинският Господ Бог), Няма кой да търси Бога(т.е. никой от тях не търси Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог). Всички(т.е. всички те) се отклониха, заедно се развратиха(препратка: Римляни 1: 28 ); Няма кой(т.е. няма кой от тях) да прави добро, няма ни един". "Гроб отворен е гърлото им(т.е. с верческото/духовното си слово/свидетелство копаят гроб на другите човеци); С езиците си ласкаят(т.е. с вярата/духовността си те предават цялата вселена на "тъмнитата"/дявола)". "Аспидова отрова има под устните им(т.е. верческа/духовна неправда има в умовете им)". "Техните уста са пълни с клевета и горест(т.е. с клевета и неспасение/погибел)". "Нозете им бързат да проливат кръв(т.е. бързат да причиня(ва)т зло на друг човек); Опустошение и разорение има в пътищата им(т.е. запустение и влошаване има в верческите/духовните им дейности/дела); И те не знаят пътя на мира(т.е. на Доброто, в което няма каквото и да е зло)", "Пред очите им няма страх от Бога(т.е. в тях няма Опасение за/Жалостивост/Любов към човеците)". А знаем, че каквото казва законът(т.е. Св. Закон на вярата), казва го за ония, които са под закона(т.е. казва го за онези, които са духовници/вярващи); за да се затулят устата на всекиго(т.е. за да бъде изобличена всяка една верческа/духовна неправда), и цял свят да се доведе под съдбата на Бога(т.е. и цялото човечество да бъде Спасено от истинският Господ Бог)." Римляни 3: 7-19
Последно редактирано от npp : 01-22-2012 на 11:04