.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    който казва, че обича някого, би трябвало и да му благодари.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    който казва, че обича някого, би трябвало и да му благодари.
    а защо тогава вместо да благодариш на истинския Господ Бог за това че многократно ти откри Своето/Истинското Слово и че не ти желае злото но се опитва да ти прави Добро, ти просто отрече Словото Му и Го нарече лъжец?!
    Последно редактирано от npp : 01-22-2012 на 10:42

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    а защо тогава вместо да благодариш на истинския Господ Бог за това че многократно ти откри Своето/Истинското Слово и че не ти желае злото но се опитва да ти прави Добро, ти просто отрече Словото Му и Го нарече лъжец?!
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    не се препирай с който и да е от истинските Свидетели на истинският Господ Бог, но по-скоро внимавай на Думите Му
    И престани да се отъждествяваш с Бог и да казваш, че твойте думи са били всъщност Божиите думи и че Бог говорел чрез тебе. Ако до сега съм казал нещо то е било насочено изцяло към тебе и твоето лъжесвидетелство на Словото, а не към Бог - не извъртай.
    Последно редактирано от defender : 01-22-2012 на 18:52

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    И престани да се отъждествяваш с Бог и да казваш, че твойте думи са били всъщност Божиите думи и че Бог говорел чрез тебе. Ако до сега съм казал нещо то е било насочено изцяло към тебе и твоето лъжесвидетелство на Словото, а не към Бог - не извъртай.
    има ли по-голям горделивец от теб, след като се представяш за повече и от Богът на цялата вселена?!, смятайки че аз трябва да слушам твоите насочени към мен празнословия, вместо да слушам истинският Господ Бог?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си