.
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ge6aaaa3 Виж мнението
    Колко пъти да ти повтарям?!!?Атеистите не изповядваме погибел и унищожение, нито анархия, нито каквато и да била злина!Просто не вярваме в това, което неможе да се види и пипне, сиреч нематериалното.Защо мислиш, че атеизъм и сатанизъм е едно и също?Ти ми кажи щом си толкова вярващ-постиш ли? Ходиш ли всяка неделя на църква? Ако дойда и ти забия един цигански шамар, ти ще обърнеш ли и другата буза?Или ти си като повечето малоумници, дето незнаят още на кой бряг са-вярва, ама не испълнява нищо, от това което трябва?
    това въобще не ми го казвай на мен, защото не аз съм измислил и не аз използвам думата/понятието "атеист", за истинският Господ Бог, а оттам и за мен, съществуват две основни категории хора, първата са верческите/духовните служители/дейци, а втората потребителите т.е. невярващите/нерелигиозните/неокултистите, когато някои от първата категория вършат верческа/духовна неправда, тогава Бог нарича това в Бибията с думи като "грях" и "беззаконие", но невярващите/нерелигиозните/неокултистите няма как да вършат верческо/духовно беззаконие защото не са вярващи/религиозни/окултисти, така че, виждаш ли сега как твоите притеснения относно някакви евентуални мои погрешни разбирания са напразни
    Последно редактирано от npp : 01-24-2012 на 17:00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си