.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    аха, виртуални частици........... аха, евентуално интерЕякулират.

Tова... беше най-умната игра на думи, която можа да измъдриш... оххх

........ и всичко това става просто ей така от само себе си.
    Всъщност те са просто функция на доста стар приницип и си имат приятно и елегантно обяснение.

http://en.wikipedia.org/wiki/Uncerta...inty_principle

Тези които мислят че неща "стават ей така от само себе си" се наричат теисти и тяхната идея е горе долу-следната:

В началото имало нищо, от нищото изведнъж се пуфнало едно напълно формирано съзнание, което не е формирано от нищо и следователно в пълна невъзможност да интерактира със себе си или каквото и да е било друго, и което тъй като по един или друг начин съществува е обременено от персонална времелиния, което не му пречи да не е съществувало преди да съществува, и най-накрая - въпреки че е самодостатъчно е решило да създаде ТОВА

http://www.youtube.com/watch_popup?v...DeyE&vq=medium

за да си гледа едни домашни любимци в най-забутанта и миниатюрна част от него

Да, това е едно рационално обяснение, което е 100% доказателство и не се нуждае от никаква вяра и Ганчо вече е спокоен.
    Ми... ми да всъщност, доста ясно го каза.

Атеистите сте били по-вярващи и от теистите бе, за да си поддържате "доказателствата".
    Ми наблюдавано е, обяснено е, контролирано е... не вижам тук много място за вяра.

това са трудни въпроси от дълбоко личностен и душевен характер, съвест и т.н.
    Трънки, обикновена физика и нищо повече. Това че ти си задръстен като гибон и виждаш магии в ежедневната работа на другите хора и не си от калибъра на нормалните хора не значи нищо за никого.

Ами то аз се чудя и на бабичката атеист, от другия вход дет' гледа само турски серияли и нищо не разбира от наука и религия, защо е атеист, ама ....... ще ми кажеш ли ти защо, айде де.
    Ми то и Тед Харарт дето беше гигантски религиозен гуру го хванаха да се друса с лсд и да лапа пишонки, ще ми кажеш ли ти защо айде де? Боклук тъп.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    не си от калибъра на нормалните хора не значи нищо за никого.
    кои са тези нормални хора бре, я опиши характеристиките на един нормален човек.

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    .....
    Бог създава хляб, а човекът с познавателните си способности вложени му от Твореца разбира, че хляба е направен от брашно, е й кво.
    Последно редактирано от defender : 04-28-2012 на 11:08

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си