.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ^
    Православните християни би трябва да се ръководят не от себе си или от някакви свои си разбирания за вярата, а от Светото Писание и писанията на светите отци. По принцип духовния закон е такъв: всичко, което те води към смирение и покаяние е добро и всичко, което те води до самопревъзнасяне, гордост, чувство, че си някакъв спасител и подобни, то тогава е зло.
    Ми ти не си смирен по никакъв начин - обиждаш, иронизираш, лъжеш, държиш се сякаш си светлината на света поне във форума и на няколко момента те сгащихме да нарушаваш заповеди дадени от библията.

Изводите от това са повече от ясни
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Ми ти не си смирен по никакъв начин - обиждаш, иронизираш, лъжеш, държиш се сякаш си светлината на света поне във форума и на няколко момента те сгащихме да нарушаваш заповеди дадени от библията.

Изводите от това са повече от ясни
    Защото знаем, че законът е духовен, пък аз съм от плът, продаден на греха.
    А каквото правя, не зная; защото не това, що желая, върша, а онова, що мразя, него правя.
    Ако пък върша това, що не желая, съгласявам се със закона, че е добър;

Аз зная, че в мене, сиреч в плътта ми, не живее доброто; защото желание за добро има у мене, но да го върша не намирам сили.

И тъй, намирам у себе си такъв закон, че, кога искам да върша доброто, злото стои до мене.
    Защото с вътрешния си човек намирам услада в закона Божий,

Прощавайте!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си