.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от monka Виж мнението
    От "стажа" ми в църквата и прочетеното това знам
    Аз не съм сигурен дали наистина си имала стаж в църквата, но и дори и да си имала, не знам колко е бил продуктивен за теб.
    Цитирай Първоначално написано от monka Виж мнението
    А разните ритуали изобщо не са тези, описани в Библията, а такива които хората си измислят. Както и да е де, всеки сам избира и вашият не е моя работа, нито обратното, което не е причина да го представиш през обществото.
    това абсолютно не е така, всичко в православната църква се прави защото е съобразено с изискванията на Бог, божието слово и преданието на светиите.

Призовавам те ако наистина не си сигурна какво говориш то да си върнеш думите назад пред всички. Защото да се клевети църквата не е хубаво.
    Последно редактирано от defender : 09-03-2012 на 16:01

Голям фен
    Явно се засегнахте от нещо, какво ли не е ясно.Та не, няма да се извиня, защото не клеветя църквата или Бог.Ако някой не ме е разбрал, еми живи и здрави да сме, сега пък няма и обяснения да си даваме Бог да е с нас
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен Аватара на Incadeptus
    И спрете,не искайте прошка и си живейте живота както си искате!Какво ще си отваряте сърцата бе ей?Ц-ц-ц и да има Бог,да не мислите,че за вас някой ще ви гледа какво правите и после ще ви пратив АДА

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си