- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Ама какво значение има сега пък тях кой ги е създал?И ти казах,че те не са използвали техни гени.А са усъвършенствали гените на homo erectus чрез специална технология.Защо да умрат с космически кораби,като знаеш,че космическите кораби могат да развият невероятна скорост,дори хиперскорост.Много просто са дишали тук и на която и да е друга планета.Може просто да си прикачат маски,които да преработват въздуха тук и на другите планети или да си носят от техния въздух на тяхната планета.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
защото реших да си измисля мой си извънземни
Муахахаха, е неее, напиши никоя научно-фантастична книга.
По абсолютно същата логика аз мога да си направя собствена интерпретация на някои древен текст и да си измисля история за цивилизация която ни е създала, само където това ще е само на думи, а доказателства за това няма да има НИКАКВИ, като няма и доказателства за някакви си Анунаки от някаква си Нибиру, дето видиш ли е абсолютно фантастична невидима планета противоречаща на законите на Вселената. Е, неееее.
оОххххх.Ами,защото са избягали с космически кораби някъде и идват на планетата Нибиру само когато е близо до Земята![]()
![]()
![]()
![]()
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Ох, е нали в линка който даде от астро форума пишеше, че Нибиру е тяхната планета, която не идва от нашата система и чиято звезда майка /т.е тяхното Слънце/ е изгаснало ? Ква е тая планета Нибиру тогава ? А Анунаките нали идваха веднъж на 3600 години ? Кога ще дойдат пак ? От цивилизацията на дрешните Шумери до ден днешен са минали повече от 3600 години, ама никой не идва ? Що така, ммм ?
Мислех да гледам филм тази вечер, но това е далеч по-добро......
Аз пък откъде да знам къде е тая планета и кое е по-благоприятно за тях.Само казвам,чеса отишли някъде другаде,защото както каза ти без слънце не могат да живеят.Освен ако сега кажеш,че могат да живеят без слънце,защото аз няма как да знам на какви температури издържат,което ще опропасти цялата ти теория и пак ще спечеля аз![]()
![]()
![]()
Няма измислици на този свят.И не ме интересува дали противоречи на линка,който съм дал.Аз вярвамв тази хипотеза,но не във всичко написано в линка мила Rebirthing.Много добре знам в какво вярвам,отвори ума си и приеми,че може да съществува всичко,което ти наричаш измислици.
Ееееее ми добре,стигнахме до споразумение.![]()
![]()
![]()
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101