.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp Виж мнението
    Ако можех да сбарам defender irl, направо щях да му извадя очите и да му ги набутам в шибания гъз. Много е тъпо т'ва дете. Направо съм в състояние да го убия и да му се изпикам на пилешкия мозък.
    ами от Сф съм, ако искаш може да се срещнем, да говорим по тежки философски въпроси и световни наболели проблеми и да минем през Църквата да запалим по една свещ за здравето на нашите мили съфорумци.

В събота сигурно ще ходя в Плевен, ако докторчо не лъже, че е от Плевен и с него може да се срещнем. Нищо няма да му правя, ще седнем на кафе и само ще го потупвам зад врата приятелски.

Сега само не започвайте да мяукате.

После ще има материал да разправям във форума.
    Последно редактирано от defender : 11-02-2012 на 07:16

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ами от Сф съм, ако искаш може да се срещнем, да говорим по тежки философски въпроси и световни наболели проблеми и да минем през Църквата да запалим по една свещ за здравето на нашите мили съфорумци.

В събота сигурно ще ходя в Плевен, ако докторчо не лъже, че е от Плевен и с него може да се срещнем. Нищо няма да му правя, ще седнем на кафе и само ще го потупвам зад врата приятелски.

Сега само не започвайте да мяукате.

После ще има материал да разправям във форума.
    >Намеквайки, че изобщо искам да те срещам.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Казвай дата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си