- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
Ахахахахахахах.... ахухухухуху...ех. Хах, няма толкова смях...Мерси, отдавна се бях смял така...
Добре, имам един логически въпрос... Наясно си че има такова нещо като природа - птички, тревички животинки и т.н. които съществуват съвместно, те си взаимодействат, нали ? Наясно си че всички живи същества имат горе-долу подобно устройство и разположение на органи, скелет, приспособления за оцеляване - зъби, нокти и т.н. и т.н.?
Знаеш че в момента съществуват много животински видове със своите си характеристики, но които все пак имат доста общи черти в устройството си, нали? Можеш да кажеш че така ги е създал Господ, не ми пука, но е важното че виждаш че има такива животни, че те имат общи черти, и взаимно си взаимодействат и съществуват.
Добре, сега виж това.
Имат зъби, скелет, крака, глава, и всичко останало което животните притежават. По всичко си личи че са били много разнообразни, имало е малки и големи, тревопасни и хищници. И тук идва въпроса ми, ако те са материализирано творение на тъмнината, как така всичките им черти и характеристика попадат в някакви категории, също както останалите животни? Как така те имат всяка част от животните, но в същото време тези части са били пригодени за някакъв друг живот, за други природни условия? Значи тъмнината не само ги е създала в съответствие с останалите животни, но и им е дала приспособления и характеристики, който СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО биха им помогнали в други условия и екосистеми....? И естествено идва въпроса, ЗАЩО "тъмнината" би направила такова нещо? Изобщо всичките природни фактори които действат в момента и който ти няма как да отречеш, се оказва че са действали и преди милиони години, само че са били малко по-различни. И съвсем случайно тези динозаври са били пригодени за тези условия? Това ли ми казваш? Значи не само че света е 6000 години според теб, или там колко бяха, но и също така тъмнината си е измислила и материализирала животни, които имат приспособления за оцеляване в едно друго време, което според теб изобщо не съществува? Значи тъмнината знае, че света е на 6000 години, затова си измисля едно друго време, с други условия и други животни... които съвсем случайно са се подчинявали на същите принципи и природни закони като днешните... и отговарят на същите характеристики като повечето животни... но иначе те са измислени и фосилите им са материализирани от тъмнината.... Хмммм. Страхотна логика.
А как си обясняваш хората живели преди 20 000 години, и техните ли фосили са материализирани от "тъмнината"?
Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-21-2012 на 12:31