.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Не, не ме разбра. Да кажем че сега отричам всичко "божествено" и религиозните глупости. В следствие на това мога да лъжа, да нямам угризения на съвестта, да правя зло на хората и т.н.. Но след години може да ми дойде друг акъл и да реша да водя праведен живот. В такъв случай Бог би ли ми простил? Ако се покая истински за греховете си, не с идеята да го преметна....
    е как да не е с идеята да го преметнеш след като това направо си е просто опит да го преметнеш?!, нали Той вижда и знае всичко, дори и всяка твоя мисъл

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    е как да не е с идеята да го преметнеш след като това направо си е просто опит да го преметнеш?!, нали Той вижда и знае всичко, дори и всяка твоя мисъл
    Сега го казвам с идеята да го преметна, но в бъдеще е възможно да се покая истински. Казвам в такъв случай би ли ми простил?

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Сега го казвам с идеята да го преметна, но в бъдеще е възможно да се покая истински. Казвам в такъв случай би ли ми простил?
    Може да има дело, и трябва да събереш достатъчно съдебни заседатели в твоя подкрепа(примерно участниците в този раздел на форума)
    Incadeptus би гласувал да не ти прости Бог и да те пуснат в Геена примерно
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3 Виж мнението
    Може да има дело, и трябва да събереш достатъчно съдебни заседатели в твоя подкрепа(примерно участниците в този раздел на форума)
    Incadeptus би гласувал да не ти прости Бог и да те пуснат в Геена примерно
    Ааааа fuck it, ще горя в ада и толкова... И без тва... Закво ми е да стоя цяла вечност на някакви си шибани облаци - да свиря на арфа & shit ? Не мерси.

ПС: Incadeptus дотогава когато умра сигурно ще е станал Господар на Вселената

Мега фен
    Закво ми е да стоя цяла вечност на някакви си шибани облаци - да свиря на арфа & shit ? Не мерси.
    хаха, баси простотията изръси.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Ааааа fuck it, ще горя в ада и толкова... И без тва... Закво ми е да стоя цяла вечност на някакви си шибани облаци - да свиря на арфа & shit ? Не мерси.

ПС: Incadeptus дотогава когато умра сигурно ще е станал Господар на Вселената
    ЖИВ И ЗДРАВ ЩЕ СИ ПРИЯТЕЛ ;Д

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    ЖИВ И ЗДРАВ ЩЕ СИ ПРИЯТЕЛ ;Д
    хахах, каква братска любов.................я кажи а аз приятел ли съм ти........

Мега фен
    виж какво казва Исус:

"Нивите на един богаташ родиха много плод. И той размишляваше в себе си, думайки: Какво да правя? защото нямам где да събера плодовете си. И рече: Ето какво ще направя: ще съборя житниците си и ще построя по-големи, и там ще събера всичките си жита и благата си. И ще река на душата си: Душо, имаш много блага натрупани за много години; успокой се, яж, пий, весели се. А Бог му рече: Глупецо! тая нощ ще ти изискат душата; а това което си приготвил, чие ще бъде? Така става с този, който събира имот за себе си, и не богатее в Бога." Лука 12: 16-21

имай предвид че Бог не може да бъде измамен, точно когато планираш/се приготвяш да причиняваш зло на другиго и след това да се покаеш е нещото, което Бог мрази най-много, и заради което Той наказва най-много, като точно това и е което Исус има предвид в притчата от Лука 12:16-21
    Последно редактирано от npp : 11-22-2012 на 22:53

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    виж какво казва Исус:

"Нивите на един богаташ родиха много плод. И той размишляваше в себе си, думайки: Какво да правя? защото нямам где да събера плодовете си. И рече: Ето какво ще направя: ще съборя житниците си и ще построя по-големи, и там ще събера всичките си жита и благата си. И ще река на душата си: Душо, имаш много блага натрупани за много години; успокой се, яж, пий, весели се. А Бог му рече: Глупецо! тая нощ ще ти изискат душата; а това което си приготвил, чие ще бъде? Така става с този, който събира имот за себе си, и не богатее в Бога." Лука 12: 16-21

имай предвид че Бог не може да бъде измамен, точно когато планираш/се приготвяш да причиняваш зло на другиго и след това да се покаеш е нещото, което Бог мрази най-много, и заради което Той наказва най-много, като точно това и е което Исус има предвид в притчата от Лука 12:16-21

Sorry, I don't give a fuck...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си