.
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Threaded View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ти да не се мислиш за много по-умен?!, след като си просто един пълнач на форума с букви и gif-ове, обаче това е форум/тема за вярата, а не коледна елха та да я аранжираш с дрънкулки, дифендър пак разсъждава смислено, а ти само лаеш, все едно си някакъв кучешки философ, той поне се опитва да се държи добре, а ти все едно някой ти бърка в плешивият мозък, в който толкова много си се влюбил, че чак си си поставил изображението му за аватар, да не би да си много по-големият женкар, след като похули толкова момичета (най-малкото в този форум) категоризирайки ги като някакви секс автомати с жетони при положение че нито една от тях не ти се е предлагала евтино, а пък на нас казваш "i don't give a fuck" все едно сме ти правили неприлични предложения?!

Умопомрачително тъп си!

"I don't give a fuck" Значи в превод че не ми пука, а не че някой ми е правил неприлични предложения и аз съм ги отказал....(facepalm)

И това не е раздел за вяра, а за религия и философия. Аз се изказвам предимно по философски и религиозни въпроси. Така че млъквай.
    Последно редактирано от Doom_Stalker : 11-23-2012 на 21:50

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си