.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Здрасти! Надявам се преди е било интересно, защото сегашното положение ми бърка в червата!
    Предполагам не съм твърде критичен?!
    Изобщо не си твърде критичен. Тук пишат само разни идиоти като дефендър, както и много форумни принцеси, дето дъвчат едни и същи заучени глупости. Иначе е пълна скръб, няма с кой един свестен разговор да проведеш.

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от Doom_Stalker Виж мнението
    Изобщо не си твърде критичен. Тук пишат само разни идиоти като дефендър, както и много форумни принцеси, дето дъвчат едни и същи заучени глупости. Иначе е пълна скръб, няма с кой един свестен разговор да проведеш.
    Във началото като се регнах и християните бяха по-читави, а не ментално увредени и хормонално повредени. Тогава npp не пишеш а времената бяха чудесни.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Във началото като се регнах и християните бяха по-читави, а не ментално увредени и хормонално повредени. Тогава npp не пишеш а времената бяха чудесни.
    ами така е то животеца във форума ви се върти само около християните, както и всичко в живота около християнството., жалко, че сте толкова кьорави.

християните млъкнаха да говорят на религиозни теми, и се насрахте. .................. скучничко ви стана, а.
    Последно редактирано от defender : 12-05-2012 на 18:54

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    ами така е то животеца във форума ви се върти само около християните, както и всичко в живота около християнството., жалко, че сте толкова кьорави.

ако християните млъкнат, и се насирате.
    Ти си идиот а логиката ти куца. Как се предполага да ми повлияе мълчанието християнско?
    Просто споменавам че като че ли преди имаше по-читави защитници.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си