.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Атеистите сме реалисти, вие всичките лоши случки ги преписвате на дявола, а когато ви е провървяло твърдите, че бог ви е помогнал, е.. не е вярно! Сам човек си го прави и доброто и лошото. Как ше потвърдиш, че бог ти е помогнал например да спечелиш някаква награда? Ако не бе разбрал за наградата, а ако не се бе записал на бюлетината? КАК ? Просто и ясно, ние сме хора с различни убеждения, ние сме хора които разчитат на себе си, на ума си, а не на някакво божество, което не се знае със сигурност има ли го, няма ли го

Повече от фен Аватара на evropeiski
    Добре каквито и да сте, вярата не иска големи усилия, просто вярвайте си ей така, нищо няма да ви стане нали. Бъдете каквито сте, но поне вярвайте, и това е нещо. А някой атеисти направо така са озлобени към вярата, че да се чуди човек.

Повече от фен Аватара на SunnyBlue
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    Добре каквито и да сте, вярата не иска големи усилия, просто вярвайте си ей така, нищо няма да ви стане нали.
    Нали?!

Какъв е смисъла да вярваш в нещо след като знаеш че не съществува?! Ако можеш да ми докажеш .. но не можеш НАЛИ?! И не си ти човека който да заповядва на някой да вярва или не! Звучи сякаш си краля на света и каквото кажеш трябва да стане. Не става така всеки живее един живот както самият той иска, не както другите му казват. Ние сме реалисти, и знаем че няма в какво да се вярва! Доброто не го прави "Бог", нито лошото "Дявола". Ние си го правим!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SunnyBlue Виж мнението
    Нали?!

Какъв е смисъла да вярваш в нещо след като знаеш че не съществува?! Ако можеш да ми докажеш ..
    а ти от къде знаеш че не съществува!

В крайна сметка имам други ценности и интереси. Запълвам си времето и сърцето с по-потребни неща.
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Защо ми е да вярвам в неща, заради които са избивани и измъчвани хора ? Религиите или по скоро вярванията, че горе има някой или нещо е довело повече лоши отколкото добри неща.

Цитирай Първоначално написано от Alekssandyr Виж мнението
    Атеистите сме реалисти, вие всичките лоши случки ги преписвате на дявола, а когато ви е провървяло твърдите, че бог ви е помогнал, е.. не е вярно! Сам човек си го прави и доброто и лошото. Как ше потвърдиш, че бог ти е помогнал например да спечелиш някаква награда? Ако не бе разбрал за наградата, а ако не се бе записал на бюлетината? КАК ? Просто и ясно, ние сме хора с различни убеждения, ние сме хора които разчитат на себе си, на ума си, а не на някакво божество, което не се знае със сигурност има ли го, няма ли го
    Ето ти точен и ясен отговор.Ще добавя и още нещо. Защо да се заблуждаваме и да сме като коне с капаци и да вярваме в нещо което не съществува. Аз съм казал , ако някой ми обесни от къде се е създал "бог" за да създаде нас тогава ще повярвам в него

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си