.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    ^
    ^
    Но не това е важното. Нали знаеш за какво говоря?

Важното е че и ти знаеш.

Много добре знаеш, че персонажът в библията е подобен на Нуган от Тери Пратчет.

По-рано питах - какво лошо има в това да си пусна коса до раменете примерно и да си я нося на опашка?

Отговори ми. Искам да знам, понеже за твоят бог това е отвратително. Нещо което ще ме посрами.

Питам те как. Защо, каква е логиката на такова глупаво изказване, което сякаш е взето директно от устата на селския сърдит дядка?
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на evropeiski
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    По-рано питах - какво лошо има в това да си пусна коса до раменете примерно и да си я нося на опашка?

Отговори ми. Искам да знам, понеже за твоят бог това е отвратително. Нещо което ще ме посрами.

Питам те как. Защо, каква е логиката на такова глупаво изказване, което сякаш е взето директно от устата на селския сърдит дядка?
    Според мен, може би за да предпази хората от това мъже да посягат на мъже сексуално, защото дългата коса все пак малко предразполага. Може ида има и друга причина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си