.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    ^ нормално във филма малко да се преувеличи.
    npp казва, че при него е станало наистина нещо подобно. Може и де са шегува.
    при мен станаха много по-лоши неща отколкото са показани в филма за емили роуз, аз бях убит в буквалният смисъл на думата, след което Господ Бог ме възкреси от смъртта, но след това страдах години наред от колосални страдания, понеже бях преследван духом непрестанно от цяла армия много силни духовници на сатана, така че, случаят с емили е по-скоро като приказка сравнение с много по-лошите неща, които не-дай-Си-Боже биха могли да се случат - но като казвам това никак не се хваля с себе си, защото ако не бяха истинските Бог Отец и Господ Исус Христос сега да са ме погребали хиляди пъти за изминалото време

Повече от фен Аватара на evropeiski
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    но след това страдах години наред от колосални страдания, понеже бях преследван духом непрестанно от цяла армия много силни духовници на сатана
    Значи след като Бог те е възкресил и после тези дяволи пак не са те оставили и пак са те нападали в ума ти и в мислите ти, и си имал мисловна битка с тях, така ли. Значи те не са се появявали физически, а са били някакви мисловни духове и са нападали мислите и ума ти, така ли.
    Възможно ли е според теб това да е бил ада и Бог да ти го е показал как изглежда. Как мислиш?
    Последно редактирано от evropeiski : 12-10-2011 на 00:00

evro,що си толкова кух бе да го еба?Хомосексуалните хора не избират да са такива,както ти не избираш дали да се родиш момче или момиче.Следователно те не са виновни за това и какъв си ти че да ги наричаш извратени?Започваш да приличаш на някой скинар..Защо хомосексуалноста се определя за грях,като Бог може да я премахне с едно щракване на пръста?

Повече от фен Аватара на evropeiski
    Значи след като Бог те е възкресил и после тези дяволи пак не са те оставили и пак са те нападали в ума ти и в мислите ти, и си имал мисловна битка с тях, така ли. Значи те не са се появявали физически, а са били някакви мисловни духове, така ли.
    npp, може ли да ми отговориш на този въпрос, естествено ако ти е удобно и ако ти се говори на тази тема.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-10-2011 на 21:45

Мега фен
    Значи след като Бог те е възкресил и после тези дяволи пак не са те оставили и пак са те нападали в ума ти и в мислите ти, и си имал мисловна битка с тях, така ли. Значи те не са се появявали физически, а са били някакви мисловни духове и са нападали мислите и ума ти, така ли.
    Възможно ли е според теб това да е бил ада и Бог да ти го е показал как изглежда. Как мислиш?

npp, може ли да ми отговориш на този въпрос, естествено ако ти е удобно и ако ти се говори на тази тема.
    просто царството на верческото/духовното беззаконие ми се стовари цялото върху ми, и ако тогава не беше истинският Господ Бог, аз щях да бъда безвъзвратно убит още от първата атака, с която антихристите ме атакуваха, и сега щях да съм погребан, така че, това което ме атакува беше царството на дявола/"тъмнината"

ебаси филмарите сте всички,човек само може да се разтварва с вас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си