.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    О! Ок, щом е казано от някой който би ебал и майка си за публичност ОПРЕДЕЛЕНО Е ИСТИНСКО. Явно е и че не говори за лицата, за събитието на екзорсизма или нещо такова ами конкретно за мистичното ѝ състояние.

Цимент, бетон, стомана. Няма по-солидно доказателство от това, а страннaта прилика на симптомите ѝ с тези на действително състояние е просто съвпадение!

Самият дявол се е вселил в няква си там случайна и си е губил времето да я прави на откачена, вместо да се набоде в някой с достъп до ядренно оръжие за 5 секунди и да направи ебахти фойерверките от някоя столица.

Grow up
    преди години лично аз срещнах жена, която е била дълги години обект на окултна сатанинска манипулация от страна на някакви доста силни окултисти, и тя сподели с мен че след като повярвала в Исус и след като изповядала: "аз съм собственост единствено на Исус" чак тогава била освободена от сатанинските им манипулации и власт над нея, тя сподели че докато спяла и онези магьосници/окултисти са я вдигали на няколко метра над леглото в някаква дяволска левитация, и тя не могла да направи нищо, след като разговаряхме с нея, не след дълго една нощ докато спях и усетих че нещо ме задушава и не мога да си поема въздух, след което усетих че се издигам над леглото и в един момент се строполясах върху него и когато се разбудих напълно тялото ми се люлееше заедно с пружината на леглото нагоре-надолу от падането ми въргу него, след което отново заспах, и в сънят си видях двама или трима сатанински магьосници с кози брадички и облечени в кожени дрехи, които ме гледаха съсредоточено стремейки се да ме омагьосват/да ми въздействат, след което Господ Бог ме освободи напълно от присъствието им - оказа се че онези, които са я тормозили ми се бяха лепнали на мен след като разговаряхме с нея
    Последно редактирано от npp : 12-09-2011 на 13:05

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си