.
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Threaded View

Повече от фен Аватара на bishop
    @Auriss:

Ето ти една идея. Ако приемем че хомосексуалността се предава генетично, това не е задължително да е резултат от един ген за влечение към мъже и един към жени. Кодомнинантност е явлението, отговорно за онаследяването на кръвните групи и преди някой да е казал, че се правя на умен и не знам за какво говоря, аз това в момента следвам. Та ако допуснем, че има ген, който определя това към кого ще бъдеш привлечен, и той има три алела (като гена за въглехидратите по повърхността на еритроцитите), противоречие няма. Генът ще има два доминантни (А, Б), един рецесивен (0) алел. Ако получиш две копия от доминантния А или едно копие А и едно 0 - се кефиш на чепове, ако получиш ББ или Б0, си падаш по вагини. Ако си АБ, то тогава, тъй като А и Б са кодоминантни, изразяваш и двете характеристики и си бисексуален. Ако имаш две копия от рецесивния, си асексуален. Шансовете това да стане са малки според правилата на Мендел.

Още по-достоверно става ако приемем, че генът не се занимава с това по какъв пол си падаш, а дали си падаш по твоя или противоположния. Това би обяснило и защо хетеросексуалните хора са повече, тъй като те се размножават повече и алелът за хетеросексуалност ще бъде много по-разпространен.

With all this in mind, аз не мисля, че един единствен ген е отговорен за сексуалната ориентация на човек, особено имайки предвид факта, че да си гей предполага не само да бъдеш сексуално привлечен от хора от същия пол, а и емоционално привличане. В този ред на мисли, така като гледам християните тук имат много грешно мнение за обратните хора.

И така Gay People 101 Лекция Първа.

Гейовете, деца, не носят рокли. Поне повечето. Лесбийките не са мазни смрадливи тираджийки. Поне повечето. Те са хора като вас и като мен и единствената разлика е, че предпочитат да се чифтосват с хора със същите двадесет и трети хромозомни двойки.

@Европейския

Пич, the fact of the matter is, шизофренията, also known as да си говориш (още по-лошо е когато започнат да ти отговарят) с измислени същества без физическа форма, в съществуването на които си абсолютно убеден, въпреки липсата на убедителни доказателства за това, Е клинично заболяване. Да целуваш хора от същия пол НЕ Е.
    Последно редактирано от bishop : 12-12-2011 на 14:27
    Welcome to the end of the thought process.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си