.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ако Библията, която е най-старата верческа/духовна книга позната на човечеството, и която е единствената такава където са представени пълно Спасение, Изцеление и Възкресение за всеки човек при това още тук приживе в този свят, е лъжепророческа, то какво остава за останалите верчески/духовни книги, които са станали познати на човечеството много по-късно, корана едва преди 1500 години, а бхагават гита и ведите едва преди не повече от 500 години?!
    Ами... Разликата между Библията и корана са само имената. Не съм много запознат с корана, ама знам много добре защо е създадено християнството. Ако сега погледнеш в историята, ще видиш колко хора, империи и държави са били манипулирани от църквата. Тя е изиграла важна роля в съдбата на Европа, признавам, ама ми е чудно как в 21 век има хора, които вярват непреклонно в злото, Сатаната, Бог и деня на страшния съд, примерно. С технологията, с която разполагаме, оборихме половината теории от Библията и сме на път да се свържем с друга цивилизация. Ти вярваш във Възкресението ? Тогава и
    животните ли възкръсват ? Защото ние сме подобни на животните (теорията на Дарвин). А как ще обясниш парите "за Бога", които ни искат свещениците?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от thunderstruck5 Виж мнението
    Ами... Разликата между Библията и корана са само имената. Не съм много запознат с корана, ама знам много добре защо е създадено християнството. Ако сега погледнеш в историята, ще видиш колко хора, империи и държави са били манипулирани от църквата. Тя е изиграла важна роля в съдбата на Европа, признавам, ама ми е чудно как в 21 век има хора, които вярват непреклонно в злото, Сатаната, Бог и деня на страшния съд, примерно. С технологията, с която разполагаме, оборихме половината теории от Библията и сме на път да се свържем с друга цивилизация. Ти вярваш във Възкресението ? Тогава и
    животните ли възкръсват ? Защото ние сме подобни на животните (теорията на Дарвин). А как ще обясниш парите "за Бога", които ни искат свещениците?
    корана не представя същото което Библията, Корана е написан от едни лъжепророци, които представят там измислено от тях разширение на старият завет с елементи от Новият, а що се отнася до науката, тя представя само видимото, което е познатото за нея, докато в Св. Писание(сиреч,. Библията) е представена информация от самият истински Господ Бог чрез негови пророци, чието свидетелство представя решение на всички проблеми, боравейки най-вече с невидимите духовни същностни неща, които науката не може да види, нито напипа, обаче точно те са същностните.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си