.
Отговор в тема
Страница 13 от 87 ПървиПърви ... 3910111213141516172363 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 2160
    thunder,ако ти е жал за мозъчните ти клетки,не се втурвай в спор с npp и неговата дружинка европейски и цветемое.Резултата ще е нулев,а изгубеното време никога няма да си го върнеш.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    .....Това е eдин от най-старите известни духовни текстове от около три хиляди години пр. хр.

В него се говори за някой си Яхве и жена му Ашера, които имат много приключения с Ел Елохим, Рахааб, Молох, Баал, Дагон и други, които по някакви абсолютно невъобразими за мен причини и са споменати в твоята библия, но леееекичко поизопачени.
    молох е идола, на който са се кланяли содомците, който ги е учил на престъпления и ги е превръщал в големи престъпници, поради което и Бог ги е наказал

Цитирай Първоначално написано от playy Виж мнението
    thunder,ако ти е жал за мозъчните ти клетки,не се втурвай в спор с npp и неговата дружинка европейски и цветемое.Резултата ще е нулев,а изгубеното време никога няма да си го върнеш.
    вероятно си прав. То мойто е по-скоро любопитство. Не искам да му променям начина на мислене, искам да разбера на какви тези се уповава, ама той упорито отбягва основните въпроси. Според мен е трол с много свободно време

Повече от фен Аватара на evropeiski
    нпп не се хаби, новия правилно е осъзнал - ударени от гръм 5 (точно толкова са 5)
    новия, ти сигурно си от нашите, ама си внедрен троянски кон - признай си

Това от Гугъл ли го преведе ?! Ударени от гръм 5 Като заглавие на филм.

ам, в 8 клас съм още, сори

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    lol ^ Сега ако си в по-хуманитарно училище като ти натресът мат'риала по литература как ще ти се поразтресе вярата
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

^ гандалф мисля, че новия е добра почва за тебе, ако поработиш ще го превърнеш в хищник. Дано момчето се осъзнае навреме в какви води навлиза и да си ходи от този раздел докато още е неосквернен и има шанс да се обърне към вярата.

thunderstruck5 това за твое добро го казвам, не си мисли че се опитвам да те обиждам.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-12-2011 на 20:20

^ До 2 месеца е yautja. А тебе като те подхванат с епоса на Гилгамеш и тн също ще джойнваш.

Ох, красивите, стари дни. Как се смях когато за пръв път прочетох оригиналната история за Адам и Ева... и Лилит. Всъщност оригиналната религия е доста забавна, особено онази част за човекоядните тюлени и светицата или за изнасилвача на трупове.

Наистина е приятно да спреш да бъдеш кретен. Може и да видиш, въпреки че не бих бил особено горд да си ми в "лагера".
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Съжалявам приятел, аз имам един Бог, на други не служа. Макар, че ако не вярвах, нямаше за теб да е проблем да ме манипулираш. Но сега ясно виждам глупостта ти, на която в твоя лагер и се възхищават.

Мега фен Аватара на RagioL
    За манипулатор ли го взимаш?
    Той е вдъхновение.

*yawn*, пробвай по-усилено.

Ех, сага си спомням и за пръв път когато чух историята за "синът на бог", роден от девица при ярка звезда в небето на 25 декември, с 12 ученици, умрял на 33 години, разпънат на кръст и възкресен от пещерата в която е погребан на великден, носещ изкупление за греховете на хората чрез жертвата си, аскетичен пътник носещ изцеление и чудеса, велик учител и "пастир", честван с евхаристия и вино на светият ден неделя... наречен Митра

Ох, толкова, толкова се смях, сърдечно и леко. Все още ми е приятно.

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Той е вдъхновение.
    аха, така ли го наричате там при вас.
    Е той не е виновен, всеки сам си избира дали да вярва, щом му се подавате значи го заслужавате.

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Той е вдъхновение.
    Нийл Тайсън е вдъхновение. Колко физика знаеш които оборват религия с хайкута?

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    нпп не се хаби, новия правилно е осъзнал - ударени от гръм 5 (точно толкова са 5)
    новия, ти сигурно си от нашите, ама си внедрен троянски кон - признай си
    сещам се за една откачалка от един форум с над сто акаунта, действа с всички едновременно/паралелно и в всеки един се представя за различна личност, като даже представя цели диалози между себе си и другите си азове, та кой знае и колко от акаунтите в този форум са на едно и също лице?

LOL, гейски веднага се хваща като куче за кокал за каквото и да е само и само да не отговори на моя пост

^ npp, модовете и могат да разберат и ако някой използва прокси. Ако някой смята че имам повече от един акаунти да им прати едно ЛС, съмнявам се някой да откаже.

Проблема е че след това ще трябва да бъдете изправени пред една леко неудобна истина...
    Последно редактирано от gandalfepi4 : 12-12-2011 на 20:40

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    ..... се представя за различна личност, като даже представя цели диалози между себе си и другите си азове, та кой знае и колко от акаунтите в този форум са на едно и също лице?
    Може, може ......

^ Не се прави на много отворен. Както казах по-горе модове бол, покажи че имаш топки и смелост и им пиши за подозренията си.

Само след това имай и миниатюрната чест да кажеш резултата

The Bird of Hermes

Мега фен
    LOL, гейски веднага се хваща като куче за кокал за каквото и да е само и само да не отговори на моя пост

^ npp, модовете и могат да разберат и ако някой използва прокси. Ако някой смята че имам повече от един акаунти да им прати едно ЛС, съмнявам се някой да откаже.

Проблема е че след това ще трябва да бъдете изправени пред една леко неудобна истина...
    лично на мен ми е все едно кой с колко акаунта си пише, иначе ако става въпрос за проследяване, има и хора с по няколко лан-карти и респективно ип-та, като даже често си сменят ип-тата

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    сещам се за една откачалка от един форум с над сто акаунта, действа с всички едновременно/паралелно и в всеки един се представя за различна личност, като даже представя цели диалози между себе си и другите си азове, та кой знае и колко от акаунтите в този форум са на едно и също лице?
    А кой визираш като главно действащо лице, Сатан?!

Това не е проблем за модовете. Имаше един пичага който много се мъчеше да троли из един друг раздел и не беше проблем всеки път да го засичат. От провайдъра няма как да се скриеш.

Та ако толкова ще ме обвинявате че се правя на клоун и ще пиша по N различни начина за да се правя на луд с двама-трима идиоти по цял ден поне си направете нещо по въпроса бонбонки, мамини сладички.

Нямам проблем

The Bird of Hermes

Мега фен
    Това не е проблем за модовете. Имаше един пичага който много се мъчеше да троли из един друг раздел и не беше проблем всеки път да го засичат. От провайдъра няма как да се скриеш.

Та ако толкова ще ме обвинявате че се правя на клоун и ще пиша по N различни начина за да се правя на луд с двама-трима идиоти по цял ден поне си направете нещо по въпроса бонбонки, мамини сладички.

Нямам проблем
    това го казваш ти, аз не съм казал нищо

Само дето колегата ти деликатно и незабележимо си скъса гъза да го натвърдва по сто пъти, а ти се метна на хорото.

The Bird of Hermes

Та каква е целта на тази тема ?! Ако го видя и пипна- ще повярвам - чисто и просто. К'во повече да кажа. С тези мои слова темата се изчерпва. Хич не ме грее кой го е виждал, кой не и дали има доказателства за съществуването му в Билията. Докато не го видя, няма да повярвам. Може да звучи глупаво, но по-добър аргумент няма. МИслих известно време по тая тема. Ето една хипотетична ситуация: Човек е болен от неизлечима болест и единствения начин за оцеляване е с воля и стимул. По-голям шанс за оцеляване има не атеиста, а вярващия, и не, защото Бог ще му помогне, а защото това му е внушено. Това е най-могъщата сила. Моли се на Бог, човека, и проблема е решен. И няма да го реши той, а по-висша сила. Това прави внушението още по-голямо, докато атеиста се мъчи и нахъсва да победи болестта с всякакви техники, другия е 100 % сигурен, че Бог ще му помогне. Всичко е в главите ни. Някои до такава степен са изманипулирани, че виждат света през собствената си призма и не се откъсват от нея. Не приемат друг вид истина.

*yawn*, пробвай по-усилено.

Ех, сага си спомням и за пръв път когато чух историята за "синът на бог", роден от девица при ярка звезда в небето на 25 декември, с 12 ученици, умрял на 33 години, разпънат на кръст и възкресен от пещерата в която е погребан на великден, носещ изкупление за греховете на хората чрез жертвата си, аскетичен пътник носещ изцеление и чудеса, велик учител и "пастир", честван с евхаристия и вино на светият ден неделя... наречен Митра

Ох, толкова, толкова се смях, сърдечно и леко. Все още ми е приятно.
    Защо си се смял, бъди малко по-конкретен. Аз предполагам, но искам да го прочета от твоята клавиатура. (да го чуя от твоята уста)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си