- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво им пречи да Вярват.
thunder,ако ти е жал за мозъчните ти клетки,не се втурвай в спор с npp и неговата дружинка европейски и цветемое.Резултата ще е нулев,а изгубеното време никога няма да си го върнеш.
нпп не се хаби, новия правилно е осъзнал - ударени от гръм 5 (точно толкова са 5)![]()
новия, ти сигурно си от нашите, ама си внедрен троянски кон - признай си
Това от Гугъл ли го преведе ?! Ударени от гръм 5Като заглавие на филм.
lol ^ Сега ако си в по-хуманитарно училище като ти натресът мат'риала по литература как ще ти се поразтресе вярата![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
^ гандалф мисля, че новия е добра почва за тебе, ако поработиш ще го превърнеш в хищник. Дано момчето се осъзнае навреме в какви води навлиза и да си ходи от този раздел докато още е неосквернен и има шанс да се обърне към вярата.
thunderstruck5 това за твое добро го казвам, не си мисли че се опитвам да те обиждам.
Последно редактирано от evropeiski : 12-12-2011 на 20:20
^ До 2 месеца е yautja. А тебе като те подхванат с епоса на Гилгамеш и тн също ще джойнваш.
Ох, красивите, стари дни. Как се смях когато за пръв път прочетох оригиналната история за Адам и Ева... и Лилит. Всъщност оригиналната религия е доста забавна, особено онази част за човекоядните тюлени и светицата или за изнасилвача на трупове.
Наистина е приятно да спреш да бъдеш кретен. Може и да видиш, въпреки че не бих бил особено горд да си ми в "лагера".
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
Съжалявам приятел, аз имам един Бог, на други не служа. Макар, че ако не вярвах, нямаше за теб да е проблем да ме манипулираш. Но сега ясно виждам глупостта ти, на която в твоя лагер и се възхищават.
*yawn*, пробвай по-усилено.
Ех, сага си спомням и за пръв път когато чух историята за "синът на бог", роден от девица при ярка звезда в небето на 25 декември, с 12 ученици, умрял на 33 години, разпънат на кръст и възкресен от пещерата в която е погребан на великден, носещ изкупление за греховете на хората чрез жертвата си, аскетичен пътник носещ изцеление и чудеса, велик учител и "пастир", честван с евхаристия и вино на светият ден неделя... наречен Митра
Ох, толкова, толкова се смях, сърдечно и леко. Все още ми е приятно.
The Bird of Hermes
сещам се за една откачалка от един форум с над сто акаунта, действа с всички едновременно/паралелно и в всеки един се представя за различна личност, като даже представя цели диалози между себе си и другите си азове, та кой знае и колко от акаунтите в този форум са на едно и също лице?
LOL, гейски веднага се хваща като куче за кокал за каквото и да е само и само да не отговори на моя пост
^ npp, модовете и могат да разберат и ако някой използва прокси. Ако някой смята че имам повече от един акаунти да им прати едно ЛС, съмнявам се някой да откаже.
Проблема е че след това ще трябва да бъдете изправени пред една леко неудобна истина...
Последно редактирано от gandalfepi4 : 12-12-2011 на 20:40
The Bird of Hermes
^ Не се прави на много отворен. Както казах по-горе модове бол, покажи че имаш топки и смелост и им пиши за подозренията си.
Само след това имай и миниатюрната чест да кажеш резултата
The Bird of Hermes
Това не е проблем за модовете. Имаше един пичага който много се мъчеше да троли из един друг раздел и не беше проблем всеки път да го засичат. От провайдъра няма как да се скриеш.
Та ако толкова ще ме обвинявате че се правя на клоун и ще пиша по N различни начина за да се правя на луд с двама-трима идиоти по цял ден поне си направете нещо по въпроса бонбонки, мамини сладички.
Нямам проблем
The Bird of Hermes
Само дето колегата ти деликатно и незабележимо си скъса гъза да го натвърдва по сто пъти, а ти се метна на хорото.
The Bird of Hermes
![]()
Та каква е целта на тази тема ?! Ако го видя и пипна- ще повярвам - чисто и просто. К'во повече да кажа. С тези мои слова темата се изчерпва. Хич не ме грее кой го е виждал, кой не и дали има доказателства за съществуването му в Билията. Докато не го видя, няма да повярвам. Може да звучи глупаво, но по-добър аргумент няма. МИслих известно време по тая тема. Ето една хипотетична ситуация: Човек е болен от неизлечима болест и единствения начин за оцеляване е с воля и стимул. По-голям шанс за оцеляване има не атеиста, а вярващия, и не, защото Бог ще му помогне, а защото това му е внушено. Това е най-могъщата сила. Моли се на Бог, човека, и проблема е решен. И няма да го реши той, а по-висша сила. Това прави внушението още по-голямо, докато атеиста се мъчи и нахъсва да победи болестта с всякакви техники, другия е 100 % сигурен, че Бог ще му помогне. Всичко е в главите ни. Някои до такава степен са изманипулирани, че виждат света през собствената си призма и не се откъсват от нея. Не приемат друг вид истина.