^
^Тогава ти правя тест, за да видя дали можеш да определиш дали можеш да различиш кое е казал твоят бог и кое не:

Един от двата пасажа които ще ти дам е добавен изкуствено и е неверен, не се намира НИКЪДЕ в оригиналите, никъде из ранните копия има политическа причина да се появи точно тогава когато се появява и това лесно може да се верифицира с минутка интернет.

Кажи ми кой е фалшификатът - историята където се казва че християни ще могат да пипат змии и те няма да ги хапят, да пият отрова и да са здрави и да говорят на всички езици или историята за блудницата, историята за"който е невинен да хвърли първият камък"

Не рови из нета. Ако искаш си отвори библията да си ги прочетеш, да са ти пресни, ако искаш ми отговори утре ако ти трябва време, ако искаш и се помоли. Нямам никакъв проблем с това, само не рови из исторически книги или уикито.

Ако отговориш правилно ще имам някаква поне най-елементарна причина да ти вярвам дори и най-малко.

Заслужѝ си го, ако увереността ти е правилна не би следвало да ти е абсолютно никакъв проблем