Това което виждам са цитати от типа на:

Има много много, много, много доказателства... какво, да кажа поне едно? Амиии.... прочетох го някъде.

или

За да повярваш трябва да направиш това, това, това и онова. Какво? Вече си ги направил? Амииии... тогава се насилвай, преструвай се че вярваш

или

Ами човече то вечният и истински господ бог който до сега беше в състояние на дълбок сън е администратора на вселената и медитацията е ужасяващо опасно нещо понеже сатанинските антихристи които са извънземни могат да дойдат докато спиш и да ти пипат пишката и бях жив и гръмнах и умрях и после се съживих и изобщо не съм шизофреник и...

Това ви е modus operandi-то. Никаква субстанция, никакви факти, никакви крилати мисли, никакъв чар, никакво вдъхновение. Просто куха арогантност и егоцентризъм- "aз съм прав, а ти не си, сега ме обичай"Аз си съдрах гъза да пускам цитати от библията, линкове към статии, към уикипедията, изследвания, снимки, видеота, даже тъпи комикси се хабя да правя, споменавам всякакви източници, правя паралели с модерна и антична култура, опитвам се да направя накакъв диалог, вкарвам страст и (поне се опитвам) патос и какво ли още не. Така и повечето хора тука. Всеки задава въпроси, очаква отговори, прави контрибуции и става готино.

И после си ти и компания
- ние казваме че света е така и че има квантилиони доказателства, но и пръстите да ни трошите няма да можем да измъдрим повече от едно-две, явно грешни неща и ще се покетрим на платформа от която ще бием по хората родени с хомосексуалност, по другорелигиозните, по нерелигиозните, по учените и най - вече по каквито аргументи ни дадете, като игнорираме 99% от въпросите които уж искаме да ни задавате, ще се пъчим като декоративни петлета в кочина и ще сме искренно изумени когато видим че вие не се избивате като диви зверове да ни лапате пишките и да се греете от мъдростта ни.