.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на Concussion
    Оле, и аз имах една такова "любов" в пети клас, ама с момиче, 2 години по-голямо от мен. Цялото училище беше полудяло по нея, и момичетата я харесваха, където и да се появяваше сърцето ми се раздумкваше, с две приятелки бяхме проучили всичко за нея, бяхме полудяли. Накрая като завърши и се премести в друго училище колко съм плакала... Ся си го спомням като някаква приказка.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Оле, и аз имах една такова "любов" в пети клас, ама с момиче, 2 години по-голямо от мен. Цялото училище беше полудяло по нея, и момичетата я харесваха, където и да се появяваше сърцето ми се раздумкваше, с две приятелки бяхме проучили всичко за нея, бяхме полудяли. Накрая като завърши и се премести в друго училище колко съм плакала... Ся си го спомням като някаква приказка.
    ех туй любовта ... баси
    Иначе ти пожелавам да срещнеш пак истинската любов и да се получи този път : )

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    ех туй любовта ... баси
    Иначе ти пожелавам да срещнеш пак истинската любов и да се получи този път : )
    Епа дано да я срещна тая любов някога, онова беше лапешка работа, не любов. Успех и на теб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си