.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от loveca777 Виж мнението
    така, но за мен друга не същесвува освен нея и ,ако о не ме приеме много трудно ще ми е няма да искам с никоя друга...
    първото влюбване при много хора е било най-маниакално/болнаво, но това е именно поради системата на верческото/духовното беззаконие, което досега сееше всякакви сатанински подобия/еквиваленти на любовта между мъжа и жената, така беше и с мен, първия път аз бях лудо влюбен в момиче, което въобще не показваше уважение към мен, но единствено ме използваше като обект на подигравки, наистина я обичах много, но чак в последствие истинският Господ Бог ми даде да разбра че цялата онази любов е била над 90% сатанинска конспирация от системата на човешката религия, в която са били въвлечени дори и много от невярващите в онази група от невярващи хора(те не са знаели за това), към която малко или много се числях тогава, Той ми показа че света е пълен с милиони жени за мъжете и с милиони мъже за жените, и че няма такава жена, която да е единствената достойна/прелестна, но че има милиони такива, и че не си заслужава да пропадаш заради каквато и да е любов към която и да е от тях, и че подобното важи и за жените по отношение на мъжете, Той ме научи да обичам жената, която държи на мен, макар и без (точно) такова мощно влюбване като лудото болнаво/маниакално влюбване, което води човека по пътят на суетата.....
    Последно редактирано от npp : 12-29-2011 на 15:37

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си