.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2160

Hybrid View

Мега фен Аватара на koshtramba
    Несподелената любов не е сатанинска конспирация, бе, npp!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Несподелената любов не е сатанинска конспирация, бе, npp!
    ако е несподелена любов и момичето въобще не е наясно че той я обича/харесва, тогава трябва повече смелост от негова страна, а ако му липсва такава, тогава вината не е негова, но само истинският Бог знае кое е най-Добро за човека, но дано Той не се забави, така че, при такова положение на мен също не ми остава какво да предложа освен това за смелостта, иначе аз също съм бил в подобно положение, при което ми е липсвало смелост, но това не е престъпление/грях, но може да се окаже пак една от спънките идващи от системата на неправедните духовници/вярващи, дано истинският Господ Бог да му разреши проблема и да го уреди, но като се сещам какви са закоравели многомилионните духовници/духовни служители на суетата и как държаха цяло човечество в недостиг и суета вече хилядолетия, при такова положение е трудно да се гарантира тотален успех в случай че Онзи най-Горе не разреши проблема - на мен също ми се е случвало да съм без жена в продължение на десетки години, и да ви кажа никак не си заслужава да си губиш времето с самоизмъчване поради такова нещо
    Последно редактирано от npp : 12-29-2011 на 16:10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си