.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Супер фен Аватара на fenasf
    Защо да не пусна и аз тема ?

Става въпрос за местата където ходим хората, с които се събираме и т.н. - всичкото аз го правя и каня нея. И само да има нещо да не й хареса и веднага почва - що си с тоя, тия закво си ги викнал...
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от fenasf Виж мнението
    Защо да не пусна и аз тема ?

Става въпрос за местата където ходим хората, с които се събираме и т.н. - всичкото аз го правя и каня нея. И само да има нещо да не й хареса и веднага почва - що си с тоя, тия закво си ги викнал...
    Ами това, за което говориш, не е чак толкова голямо престъпление и каприз. Всеки има места, на които не обича да ходи, хора, които не са му приятни и с които не се разбира. Тя ти казва какво и е неприятно.
    Когато не иска да излиза с едни хора, е нормално да не излиза с тях. Същото се отнася и за местата, на които ходите. Ако наистина това ви е проблема, ще намерите начин и време да се виждате, така че и на двамата да ви е приятно.
    Ако искате излизайте сами, ако искате нека веднъж тя избера мястото, хората. Но не си прав да я караш да стои някъде където не се чувства добре и удобно. Разбира се и тя може да направи компромис отвреме навреме.

П.П. Ако това определяш за инат, не знам мен как ме търпят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си