.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Повече от фен Аватара на Gllory
    Всеки заслужава втори шанс, но не всеки може да го даде ...
    Ако обичаш някой ужасно много мисля, че дори самият ти ще искаш да му дадеш шанс и няма да можеш толкова лесно да се откажеш от всичко
    Гаджето ми може да ме нарани и да не искам да го чувам и виждам ако ми изневери или се опитва да се доказва с разни момичета пред мен и тн.
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

1. Зависи от цялата ситуация, но повечето пъти едно хубаво извинение би свършило работа.
    2-3тия въпрос са ми прости.
    4.Повече от 2ри шанс - не.
    5. Повечето пъти бих простила (въпреки, че все аз правя грешките )
    6. Неуважение, предателство

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Meoww Виж мнението
    Зависи от причините, поради които сме се разделили. ...
    На последния въпрос ще ти отговоря - лъжата и изневярата. Изневярата е нещо, което аз лично не мога да преглътна. Лъжата също.
    Именно.
    Зависи от обстоятелствата. А пък за трети шанс и дума не може да става. Веднъж сгафи ли - лошо. Два пъти - край.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си