- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дъщерята на госпожата :хх
Ами хем я харесвам и тя се ухилва като ме види, обаче мене като ме е страх, че даскалицата ще ме намрази нещо...тя вярно е много готина госпожата ама се пак.Някакъв съвет да ми дадете![]()
Ами.. малко кофти ситуация, лично бих се замислил бая и, ако наистина я харесвам бих направил нещо. Задай си въпроса дали наистина я харесваш.
Ми много е хубавичкa се пак не съм лудо влбен...., но виж тя учителката нищо няма да направи, но накрая ще стане така ще и разбия сърцето(примерно)И ще стане 2,2,2,2,2,2,2,2,2,2
![]()
Е значи няма да и разбиваш сърцето, не е трудно![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Много ми е странно все пакохх
valdes ти разбираш кажи как да постъпя![]()
Ние не можем да знаем ти какви чувства изпитваш към момичето. Послушай сърцето си.То знае най-добре.
между другото на колко си ?
Последно редактирано от Shines : 12-08-2011 на 18:14
Е то реално погледнато е така, но хммм. :Д
И да си знае, една учителка винаги може да си извърти така въпросите, че да напише двойка. Но все пак, щом е готина - трябва да е обективна![]()
"Пеперудата е влюбена в огъня, но изгаря в него. Не искам и ти да изгориш - и мен ме боли от изгарянията ти."
Е добре де вече съм с друго мислене![]()
Ще си вкараш автогол, усещам го
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Не знаеш какво искаш.
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
Абе... уча в елитно училище и 7-8 съученици имат двойки в дневника, защото не си носиха сбирка със стихотворения на Ботев. Винаги може да ти напише двойка, ако иска. А и да не е двойка, ако имаш три оценки на срок и учителят рядко изпитва за срочна оценка, дори една четворка може да ти развали успеха.
Недей !!! Заигравах се с дъщерята на медицинската сестра у даскалоото и сега ме гледа злобно въпреки че не уча в същото даскало :X![]()
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
Не бъдете, толкова песимистично настроени. Какво пък... може и да потръгне. Може госпожата да се окаже печена и разбрана. Мислете позитивно![]()
Няма да й разбиваш сърцето. Пък и остави това: ти ако учиш , както трябва - преподавателката ти няма как да извърти въпроса , че да не успееш да отговориш. Двойки не се пишат току - така , най - малко пък за това , че ходиш с дъщеря й.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Тази тема ми припомни нещо от детската градина:
Звънецът би-сърцето ми се сви!
Учителката влезе-дъхът ми излезе!
-Стани, Петров!
-Не съм готов!
-Защо, Петров?
-Ходих по любов!
-Къде, Петров?
-В близката горичка!
-С кого, Петров?