.

Виж резултатите на анкетата: Висше образoвание ? КЪДЕ ???

Гласували
33. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • България

11 33,33%
  • Чужбина

22 66,67%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 69

Hybrid View

Супер фен Аватара на slicky
    ^На абсолютно същото мнение съм.За всички, които си мислят, че Великобритания или където и да е другаде е Рай ще ви дам пример с една позната на майка ми. Момичето завърши UCL(май се води за престижен) и започна работа в банка.Сложиха я на доста нисък пост с голяма заплата за БЪЛГАРИЯ , обаче с нищожна за АНГЛИЯ. Тъй като е чужденка, шефът й постоянно я следи какво прави и всяка вечер се връща добита от работа.Тя самата каза, че имало некадърници на по-високи постове, обаче от Англия. И какво-това ли е живота, за който си учил здраво и си хвърлил толкова много пари? Така че мислете, образование извън Бългрия е острие с два ножа.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Така е наистина. Не трябва да очакваш много, не идвай с пълна кощница от очаквания. Никoй няма да ти постели червен килим. Обаче, се въоражи с нерви, търпение, и упоритост, и ще успееш. Аз съм на 15 и уча в Швеция, и никога не съм очаквала нищо. И да, ужасно е когато кажеш че си българин, а те дори не знаят къде е България. И да те третират като нищо, при положение, че Американците и англичаните са им идоли, а тебе те наричат турчин. Но мен до сега това не ме е пречупило, а продължавам да се доказвам, и искам да успея, за да накарам всички най-сетне да осъзнаят кой сме и какво можем.

В България наистина няма бъдеще, нито място, пари за нас. Нито здравеопазването е като хората, нито политиците, нито обшеството, нито нищо. Все пак, всеки обаче сам си решава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си