.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Пиене на яйца

Баба ми твърди че е голяма грешка да пия яица, мислите ли че мога да хвана някакви болести и препоръчвате ли го като цяло , защото всяка сутрин мисля да пия по 5. Баба ми също така твърди че и да си пия пикнята е полезно.. та не й вярвам много дайте вие съвети

Супер фен Аватара на Shines
    Не ти го препоръчвам.Баба ти е права може да хванеш някоя болест я салмонела я нещо друго.
    Прочети мъничко
    http://www.bb-team.org/articles/3894...#axzz1fwnxpyHd

Има ли някой който редовно пие яица и имал ли проблеми.. ? А също така съм си харесал един магазин в плд дето е специлано за хубави и едри яйца, не мисля че кокошки които са способни всеки път да снасят яйца с 2 жълтъка са кофти хранени и имат салмонела ит.н

Не, по-добре не рискувай, брат.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Познавим такива ,които пият,но няма смисъл да си играеш,един път ще стане.Наистина има опасност от салмонела (малка или голяма).
    Урината е отпадъчен продукт,не е препоръчително да я пиеш..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Човека май ще ходи на сървайвър, пикня ще пие, яйца :/
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Значи всички мислите че не е добре да пия така ли ?

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Толкова ли е трудно да си ги свариш ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на slicky
    Казвали са ми, че когато яйцето се приема течно, протеинът не разгражда, както трябва.

anonymous546178
    Guest
    имаше период от около месец през който пиех яйце, по около 2-3 на ден(останалите си ги варих), нямаше ми нищо.. според мен риска не е голям

Не пич точно обратното когато продукта мине през термична обработка точно тогава се губят част от полезните в-ва, демек като ги пия сурови е по-добре. Майче ще си ги бъркам с мляко и захар в шейкара сутрин и така.. Вече 3ти ден пия и ми няма нищо, и да писнало ми е да ги вара , да ги беля 20 минути после да ми се повръща докато ги ям и белтъка да остава по черупката докато ги беля...

Ако знаеше с колко глупости са бъкани тея яйца, дето ги пиеш..Айде, ако са домашни от кокошките на село, бива донякъде, ама да пиеш купешки яйца...

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Е 5 яйца са много,остави салмонелите, толкова концентрирани белтъци могат да те натровят

Голям фен Аватара на Leticcia
    Аз бих пила яйце само ако е току-що снесено от домашна кокошка, и то не повече от 1 на седмица
    По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...

аз пих един път и след тва 3 дена вървях изгърбен от болки в корема
    KILLUMINATI !

Голям фен Аватара на Naik1
    Сума ти яйца съм изпил.. понякога, след по-тежките тренировки, си разбивам 7-8 яйца с кисело мляко, мед и банан (последните 2 за вкус най-вече). Може и само така да ми се струва, но помагат за възстановяването-ако не друго, то поне не съм отмалял на другия ден. До сега проблеми, да чукна на дърво, нямам, или поне не знам да имам. Шибаното е, че ми става малко тежко на корема.. растройство понякога.. такива дреболии. Ама пак най-добре си е да си ги изпечеш/свариш, поне гадинки няма да има вътре. Много яки стават в тостер за хамбургери
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

Мега фен Аватара на Chacho
    Темата малко одърте, но все пак е най-добре да се варят и да се ядат белтъците. И без това яйца се набиват за протеин, от термична обработка най-много да денатурира, а и ще си сигурен, че няма да се поболееш. Варят се бързо, белят се бързо, не виждам какъв е проблемът. "Полезни вещества" могат да се набавят от достатъчно зеленчуци, плодове, ядки и добавки.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Concussion
    Баба ти правилно ти е казала, пий си пикнята, по-полезно е! Яйцата ги яж на омлет.

Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Баба ти правилно ти е казала, пий си пикнята, по-полезно е! Яйцата ги яж на омлет.
    Така се прави..Пикнята като протеинов шейк,а лайната като ориз със зеленчуци за след трен..

КВА САЛМОНЕЛА ВЕ, ТВА СА БАКТЕРИИ ДОЛНИ ОЛИГОФРЕНИ.. НИЩО НЕ ЗНАЕТЕ. Болестта се казва САЛМОНЕЛОЗА... Наистина ако не са тествани яйцата моеш да хванеш ама да не та ебе шото се лекува с антибиотици за няколко дена. По-добре си ги прави бъркани у тиган

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от Horrificus Виж мнението
    Наистина ако не са тествани яйцата моеш да хванеш ама да не та ебе шото се лекува с антибиотици за няколко дена. По-добре си ги прави бъркани у тиган
    Сериозно? Ти боледувал ли си?

Бъркани на тиган - ПОЛОВИНАТА ЯЙЦЕ ОСТАВА НА ТИГАНА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си