.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf

Били ли сте в такава ситуация?

Здравейте. Това сигурно ми е първия сериозен пост в този форум. Попринцип не обичам да говоря по лични теми в интернет, но ми е интересно дали сте били в подобна ситуация, пък и умирам от скука днеска......

Та бях аз с едно девойче година и половина, което ми беше много присърце каквото и да си говорим... Много си се обичахме ама от 30 дни - 28 се карахме и все пак си бяхме заедно. Та разделихме се предии 2 месеца по общо съгласие, защото иначе ще се избиеме. Още си се обичаме, коментирали сме го ама е тъпо да се съберем, защото ще се караме още 2 месеца и пак ще се стигне до тука. Към същината на въпроса.....

През тези последни 2 месеца през които съм сам излизах с дооста момичета. С някои само секс с други бяхме уж заедно там 1-2-3 седмици. Но просто не са ми интересни и не изпитвам желание да съм с тях, нямам никакъв ентусиазъм, който би трябвало да съществува в една нова връзка.... Безразлични са ми дали ше съм с тях, дали ше ги видя днеска, пък и гледам че и на тях не им пука за мене особено. Та ясно ми е че очевидно не са били МОЙТО момиче така да се каже не съм намерил моя човек. Ама баси какъв е тоя случай за месец и нешо се пробвах с 3-4 момичета да излизам и толкова да не намеря човек, с който да си допаднем. Сега дори няма някое конкретно момиче, което да ми е интерес, да имам цел. А пък през тези 2 месеца осъзнах, че момчетата колкото и да се правим "на твърди копелета", че не ни пука за никой, че нямаме чувства едва ли не, си имаме нужда да има някой до нас, да има на кой да звъннеш вечер или той да се поинтересува от теб, да има на кой да звъннеш по празниците... Та сега направо съм се отчаял че мога така да си излизам с некви случайни с месеци и да не намеря човек, за който да ми пука, което ми е гадно, защото напоследък открих че съм по сантиментален и чувствителен от колкото си мислех или от колкото се правя. Макар че надявам се че точно когато не търся ще се появи мойто момиче и към него ще имам истински чувства и ще ме грабне във филма както с последното, с което бях дълго време.

Та въпроса ми е, вие чувствали ли сте се по подобен начин? След колко време решихте "проблема" и как стана, като не се отказахте да търсите или се оставихте на течението и вашият човек се появи в най-неочаквания момент?

Благодаря ви за отговорите и вниманието към темата!
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Не съм била в такава ситуация, но мисля че трябва да се съберете щом още се обичате....Два месеца- два месеца...По-добре два месеца щастие и да си щастлив поне за малко отколкото да ти е тъпо с месеци...

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Еми мислил съм го, но ще се разбираме първата седмица и после пак ще е същото. Това съм го отхвърлил на 100% като вариянт.

anonymous708973
    Guest
    За какво толкова се карате?
    И не ми казвай "всичко".

Повече от фен Аватара на Gllory
    Горе долу ;д ..ми останах си със същия човек
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Ми защото и двамата сме инати и никой не отстъпва, тя се хваща за най-малкото аз пък имам самочувствие и чувство за гордост в повече от необходимото. Тя прави адски много грешки, пък не може да се извинява и всичко това ме натоварва и в крайна сметка не съм щастлив с нея, защото ще ме вкарат в лудница така.

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    ^но пък си я обичаш, нали... ако не би влязъл в лудница за този, който обичаш, значи не го обичаш истински!! ...прозвуча като някаква синтетика, амм си е така! ...бтв, аватарът ти ме радва(много в темата ;д) .....
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Не, зарежете тази насока, няма да съм с това момиче повече....

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Била съм. Все още си в периода след раздялата когато не харесваш никого. Когато се "отърсиш" напълно от това момиче ще си готов да се влюбиш отново.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на djipsito
    Не знам що го съветвате да опитват, като явно не върви. Насила не става, дори да се обичат. И точно тая обич им пречи да продължат и да се кротнат.. Или не се обичат чак толкова щом всеки показва рога и скачат един срещу друг - кой е по-по-най. Не са могли за толкова време да се напаснат и да правят компромиси, та сега ли да "опитват" ?

По въпроса, чувствам се така сега. След като ме отхвърли човека, който бях сигурна, че е "сродната ми душа", преминах през няколко периода. Пълен непукизъм, свалки и флиртове, опит за връзка дори, краткотрайни привличания, които си мисля, че бяха просто сексуални и нищо повече.. Не търся, не чакам. Изграждам себе си, живея за себе си, правя се щастлива, срещам се с хора ... ии квото стане
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Казваш,че я обичаш,а не искаш да си с нея,добре де толкова ли не можете да си дадете последен шанс и да си обещаете,че който до колкото може ще опита да се промени заради другия ? Аз и моя приятел сме 1год и 2 месеца почти заедно и ние много се караме,но въпреки всичко "любовта" е на 1-во място! Преди месец с една дума живееше вкъщи,всички от семейството ми го харесваха,но наскоро ги надроби едни с полицията и дори нашите не искат да го виждат известно време.. но въпреки всичко аз съм с него,а след тези неща той наистина се промени.. Просто мисля,че човек трябва да сгреши и да осъзнае,че може наистина да загуби най-скъпото,което има за момента.. чак тогава настъпва промяната,а при него наистина настъпи и много се радвам

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Ама дай си време... то чувствата да не са лесна работа... Чакай първо да се отърсиш от Твоето момиче и тогава вече ще си готов пак да чувстваш
    Била съм в твоята ситуация, ама моя период на безразличие към всеки нов продължи 2 години..докато най-накрая не срещнах човека, който ми влезе под кожата. Така че...място за отчаяния няма Всичко с времето си. Просто се пусни по течението и се радвай на безгрижието.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    много се радвам на прозрението, че имате чувства. евала. иначе наистина си дай време просто, щом предишната не е вариант просто живей ден за ден и не след дълго пак ще се появи обект и цел.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Sirius Виж мнението
    Ми защото и двамата сме инати и никой не отстъпва, тя се хваща за най-малкото аз пък имам самочувствие и чувство за гордост в повече от необходимото. Тя прави адски много грешки, пък не може да се извинява и всичко това ме натоварва и в крайна сметка не съм щастлив с нея, защото ще ме вкарат в лудница така.
    Мани я тая..

Няма нищо лошо в това да си ебеш наляво-надясно. Излизай си с най-различни, прави си секс, но не се напъвай. Насила тая работа не става. Не можеш да накараш някой да се интересува от теб, нито да напъваш себе си да се интересуваш от някой, от който просто не се интересуваш. Баси тавтологията стана...

Ти за един-два месеца искаш да намериш някоя, с която да се напасвате и да си струва... то, ако ставаше така. Живей, еби, пуши, пий, бий, излизай с най-различни, живей на пълни обороти, и като се появи някоя, която става за нещо повече, и двамата го искате, тогавай давай. Не напъвай нещата. С тази, дето сте се карали нон-стоп не се занимавай. Пълен инат, не се извинява за нищо, прави се на интересна... за кво ти е такава? Такава ще я търпи само някой отчаян, който се е хванал за нея и не пуска, щото не може да намери друга, некой загубеняк. Явно, все пак, не си такъв и затова сте се разделили.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Това си е доста обичайно настроение след края на една такава връзка и то обикновено, както при теб, не настъпва веднага, а след известно време. Всички се чувстват така и това често е причината да се съберат отново с половинките си за около месец - два , само за да скъсат за втори път. Съвсем нормално е да не можеш да намериш тръпката и искрата все още . Обикновено е нужно човек първо да отдели малко време на себе си, да преоткрие интересите си. Може да се наложи да чакаш и повече от няколко месеца и повече от една година.
    Само като нагледен пример - след като скъсах с едно гадже, което мога да кажа, че много обичах през времето си имах и други гаджета, но както каза ти - не беше същото. Едва 4 години по-късно срещнах човекът, с който наистина и отново усетих тръпката, желанието и животът на връзката такава каквато трябва да е. И това стана само след като обърнах внимание на себе си и осъзнах, че не е нужно да съм с някой, за да се чувствам значима. Съветвам те да направиш същото - да си дадеш време, да обърнеш внимание на себе си, да се запознаеш с нови хора ( не задължително само момичета) - въобще да използваш пълноценно свободното си време
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Чувствала съм се и продължавам.
    Кво да се прави,обичаме си ги
    Шофирай разумно - стигни жив!

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Благодаря на всички за хубавите и сериозни мнения. Така и ще направя ще си живея живота нормално на макс пък всичко ще си дойде само по местата. И без това покрай сесии и глупости това е най-разумното решение. Успех на всички!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Грешката ти е в това , че си мислиш , че за този кратък момент можеш да намериш правилното за теб момиче , което да ти е всъщност като "Второто ти аз". Първо , че хубавите неща се случват най - неочаквано.
    И второ: Не си давай много зор. Остани си самичък, размисли. Не с тази цел да раняваш момичетата.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    С мене се случва същото...последната "дупка", както обикновено, е най-дългата...трае към 5 месеца вече, интерес към нови мъже нямам, пробвах се и още ми е гадно и трудно...мене за щастие ме избива на работа този път и мисля, че може би ще откарам още поне толкова, но в един момент спира да бъде страшно ((:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си