- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Чудя се
taq Claymore na mnogo 4ok oborotna se pravi , ama na jivo sto procenta e palniq ohluv zaspal![]()
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
мнол ясно че съм оборотен ве , кво ше ми кажеш ? на живо ше те направя за 2 стинки името няма може си кажеш , а тука лаеш ... мен тва ми е мисълта че много ти пишат пръстите па на живо ше ми дойдеш с един килограм коНплекси майна ...
такиа виртуални писателки бол кат тебе
вдивия на момента
и кво точно ше ми направиш, да не мислиш, че ше застана някъде и ше ти слушам глупостите
или па ше дойдеш да ми лепнеш два шамара
кво пък си застанал ти зад компютъра и ми обясняваш колко си велик и на кво ше ме направиш
по същата логика може да си същия заспал охлюв
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Русата коса ще и даде път в живота.
Я по-спокойно да не ви разтопя. : )
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Изпей нещо и спираме
Първоначално написано от mirkins981
аве ти бавен ли си ?! създателката на темата очевидно е лишена от интелект а след като момичето и отговори подробно ти почваш да обиждаш..
Сестра ли ти Claymore, че я защитаваш, а не следвайте стъпките на родителите си, които са били близки роднини, но това не ги е спряло да създадат потомство.
Достатъчно умен съм, за да не се опитвам да ти обяснявам всички глупости, които написа и за които твърдиш, че са правилен отговор на въпроса, който зададоха.
Не е нужно да имаш роднинска връзка с някой, че да го защитаваш (Макар че това не е защитаване, а просто изразяване на еднаква гледна точка).
Последно редактирано от daq96 : 12-09-2011 на 17:48
I'm beautiful in my way....
не ве путка майна , гледам те как нареждаш такава и се чудя как няква супер посредствената мърла стои зад някви такива думи , от където ми идва прозата че на живо ше си няква пълната тапа дето вобще няма и цент от тва да може да каже
разликата между теб и мен е че аз и на живо не ме пере кво говоря и кво не , а ти сто процента не си така както се праиш във форумасети ли се ся ?
повярвай ми никога с идиот кат тебе няма да излезна ахахахха
e тва говори само за тебе
нека те пере през устата, един ден ше живееш вечно в дискотеката между бутилките в кенефа
изобщо нямаш понятие с кой се карам и кви са ни отношенията
и за тебе ми е през путката, кво ми пречи да ти тегля една майна и на живо
-M.B.
И двамата демонстрирате селски (по смисъла на селяндурски) манталитет в момента. По-добре не се напъвайте.
Последно редактирано от machoka : 12-09-2011 на 18:20
е аз там където трябва съм за пример в обществото, съпруг мечта , верен приятел , простак чалгар на масата, селянин във форума , син за пример ,честен домоуправител , замесен футболен фен и каквъто си пожелая - зодия близнаци шизофреникxaaxxaxa
просто сменяш ролите хахахаха
миминкото си търси агнешко
Бахти, се още има хора дето му се връзват
Не разбрахте ли, че той търси да спори, дори и темата да не му е между малкото компетенции![]()
важното е простотия да има :Д
![]()
![]()
.. DaKid ..
![]()
![]()
Не знам на кой му се спори и на кой не ама клеиморката я нахраниха богато
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...