Не знам по колкото пъти и начина трябва да го доказвам, но си остават хора които просто се заблуждават.. Това за 2-3 години връзка ако е любов значи не съм човек. Мога да дам поне 2-3 лични примера с мен самия именно за да обясня защо не съществува такава простотия, а и не само примери с мен, дори с мои познати. Първото е преди 2 години и малко отгоре ходих с едно момиче около 7 месеца.. тя ми се обясняваше как не иска да се разделяме никога, всеки ден ме търсеше, искаше постоянно да сме заедно, все обяснения типично по женски.. е минаха 7 месеца и тя ми каза че иска да скъсаме и ми изтъкна като причина, че вече нямало тръпка ( което беше най- голямата ЛЪЖА , която съм чувал някога ) не беше това причината, разбрах я малко по късно и то точно от тоя човек от когото тя със сигурност дори не е подозирала, зарязала ме е защото е тръгнала с някакъв от нейния клас дори и днес още ходят.. и след това ако ми кажете че има любов явно съм извънземно. Най шибаното предателство е именно от най близък човек.. прекалено близък, но както и да е това го преодолях. Още тогава се заблуждавах викам си окей, ще си намеря друга пак ще обичам някоя, но мина доста време от тогава, е не попаднах на такава, колкото и да опитвах, мнозинството са курви или някакви с кухи глави като тая. Мога да давам още много примери , не само с мен че това нещо '' любов '' е само временна илюзия.. заблуда.