.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на galu6a

Боя за коса

реших да се боядисвам ,знам цвета ,който искам шоколадово с отенък на червено или в каталозите по-често го срещаме като тъмно червено.Проблема е обаче ,каква боя.Майка ми и фризьорката ми каза на фирмата Seri безамонячна, но не съм видяла каталога за да видя дали ,че има този цвят.Харесах много Лореал ,но заслужава ли си да дам 12 лева за една боя ,като ще ми трябват две-ако не три (има дълга коса) .Кажете за вашия опит
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на musS
    що не пробваш първо със шампоан-оцветител или къна.. поне да видиш дали ще се харесаш

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^недей пробва с къна първо....после ще ти трябва поне година да те хване боята

а шампоаните-оцветители са пълен боклук, косата не изглежда по същия начин със същия цвят боя като с тях!!!

По темата: хайде просто вземи виж каталога на Сери, аз съм доста доволна от повечето им продукти...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Голям фен Аватара на r0si
    Град
    :) Пловдив (:
    Аз съм много доволна от безамонячната на Лореал (кестенявите нюанси) - цвета държи доста време, косата ми става супер мека, а какъв блясък вади.. Наскоро боядисах една приятелка с няанса, който ти искаш - получи се много добре. Вече трети месец не е мръднал. Мисля, че се казваше тъмна череша или нещо такова.
    Аз ще бъда единствената, която ще те накара да пълзиш.
    Още нещо преди да започне краят на срещата ни.
    Аз ще бъда единствената, която ще гледа как падаш.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от r0si Виж мнението
    Аз съм много доволна от безамонячната на Лореал (кестенявите нюанси) - цвета държи доста време, косата ми става супер мека, а какъв блясък вади.. Наскоро боядисах една приятелка с няанса, който ти искаш - получи се много добре. Вече трети месец не е мръднал. Мисля, че се казваше тъмна череша или нещо такова.
    Да,много ми харесва тоя цвят,ето го преди много исках да се боядисам с него ама ме беше страх,че няма да ми отива .. <333

Аз съм ползвала на Syoss и на Pallette и съответно съм много доволна и от двете марки. Но аз се боядисвам в черно.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Как с къна? Къната няма махане! Недей, взимай си безамонячна боя и давай. На Лореал са едни от най добрите бои. Но по добре отиди на фризъор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си