.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    'щото съм на мнение, че жената получава това, което си е заслужила - ако се държи кофти с един мъж - ще получи кофти отношение; ако го уважава, подкрепя и го кара да се чувства обичан, в замяна ще получи същото +... целият свят в краката си.
    Точно. Невероятно е да погледнеш човека до себе си и да усещаш колко много държи на теб, дори без да ти го казва...

Нещо, което не е достъпно за мъжката логика, докато ти си МИСЛИШ как е най-добре, те го ЧУВСТВАТ.
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Повече от фен Аватара на xxKiFlAxx
    Град
    гр.Плевен
    Само аз знам какво искам :P
    R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'

Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD
    -> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)

Не мога да отговоря за всички момичета, защото всяка иска нещо различно. Това, че повечето тъпи кифли искат батко с пари и готина кола си е техен проблем. Аз за себе си мога да кажа, че търся у човека до себе си уважение, толерантност, интелект, да знае как да се държи в обществото, да е възпитан и мил, да не е вулгарен, да е същевременно страстен, да не гледа на мен като на предмет или парче секс, а като на личност, защото съм такава. Да знае, че няма да си купи секс от мен със скъпи подаръци и като ме вози в готина кола. Да уважава личното ми пространство и да разбира нуждата ми от това да дишам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си