- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата...?
Стабилно дразнещо е, особено след като аз съм от тия, дето просто не могат да не правят нищо и обикновено съм супер дейна.
Момичета, колко връзки сте имали досега?
В момента във втора.
А в колко от тях сте направили първата крачка и каква е била тя?
и в двете и двамата сме правили правилно ходовете си.
Смятате ли че да я направите това е "смъртен грях"?
по принцип не.
Бихте ли поели иниациативата за образуването на една връзка ако има условия, които пречат на момчето-нерешителност, страх, срам, пари, растояние и т.н. неща от тоя тип?
реших се на връзка от разстояние, която просъществува 2 години и половина. втори път не се хващам. иначе освен това бих се позамислила, но предполагам, че ако много си падам по момчето ще се реша със сигурност.
Има ли значение от това колко харесвате или сте влюбени в някой за да направите вие първата крачка или ако той не я направи просто никога няма да получи вашето признание че имате чувства към него?
ако не показва ама съвсем никакъв интерес не бих я направила. в смисъл срам, срам, ама аз не съм гадател. ако покаже поне малко заинтересованост - да,бих я направила.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."