Момичета, колко връзки сте имали досега?
- Две сериозни.. или всъщност може би 1 сериозна. Първата беше чисто детска от моя страна, въпреки, че продължи около година. Сегашната, втората е връзка в пълният смисъл на думата и скоро ще удари година и половина. Отделно имам и няколко "връзки" от по месец-два най-много.

А в колко от тях сте направили първата крачка и каква е била тя?
- Само в сегашната. Правила съм първата крачка и друг път, но не се е стигало до връзка.

Смятате ли че да я направите това е "смъртен грях"?
- Не, смятам просто, че показва нетърпеливостта ми.

Бихте ли поели иниациативата за образуването на една връзка ако има условия, които пречат на момчето-нерешителност, страх, срам, пари, растояние и т.н. неща от тоя тип?
- Ако виждам бъдеще с това момче, чувствата са силни и виждам, че и при него има същите чувства и усещания, а той не прави нищо... да, бих го направила аз. Няма значение дали е срамежлив, нерешителен, дали са му празни джобовете или дали живее на другия край на света. Аз рядко виждам бъдеще с някой, за това не бих оставила шанса да мине покрай мен като покрай пътен знак.

Има ли значение от това колко харесвате или сте влюбени в някой за да направите вие първата крачка или ако той не я направи просто никога няма да получи вашето признание че имате чувства към него?
- Както казах вече, ако виждам бъдеще с него, не бих го чакала. Ако е просто поредното увлечение, демек ако и аз не съм сигурна какво искам, не бих си правила труда.
Не би ми се променило отношението към него, ако не направи първата крачка той. НО ВИНАГИ е по-приятно, когато момчето е по-инициативно и действа първо.