- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момичетата...?
"Да го играя жертва на ловеца."Това определение е много добро. Само дето някои мъже не го осъзнават. Ако някоя жена не иска един мъж той и на главата си да започне да ходи е в все тая. Същото като в природата само дето там се отнася единствено до секса. На мен лично ми харесва, когато момичето действа независимо дали за запознанство, приятелство или връзка. Аз например изключително рядко търся някой първи даже и да ми е направил голямо впечатление, а пък и в случаите, в които съм го правил най-често се случва така че отношенията малко по-малко се размиват. Неуверено ми е така, неудобно ми е и се чувствам като някакъв досадник...особено като не мога да измисля какво да питам, а пък отсреща се отговаря с по една, две думи. Когато ме потърсят мен някакси като че ли се отпускам малко повече,защото не се чувствам като досадника. А пък потърсят ли ме няколко пъти един след друг през определен период от време просто ми става много по спокойно. Вече имам усещането че щом този човек ме търси така усърдно вярва в себе си и не се притеснява и още повече че все пак съм му станал интересен с нещо и мога и да се поотпусна малко повече
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!