- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пак проблем с храненето :((
Здравейте, съжалявам че пиша поредната такава тема но наистина нещто става с мен... През последната една година свалих около 9 килограма с много зор, но така и не стигнах до мечтаното тегло. По едно време бях спряла да свалям после пак, почнах. Тоя понеделник стигнах до тегло което не съм виждала на кантара от около 3 годинино за кратко.. през седмицата имаше няколко рожденни дни и много ядене и си върнах 2 колограма ;( Много ме е страх да не си върна всичките по тея коледни празници. Нямам никакво чувство за самоконтрол и апетита ми ръсте все повече и повече
( Обмислям да почна някоя диета, като прочистване преди Коледа. Спряла съм се на япоснко чудо, мислите ли че е добра идея?? Найстина много ме е страх да не се върна от там кудето почнах...
простро трябва да се научиш да се контролираш.. според мен де, не зная
Не те съветвам за японското чудо, разгледах я, не ми се вижда много разнообразна. По-скоро просто си контролирай количествата на храната, а иначе си яж от всичко по малко. Ако си забраниш някои храни, то постоянно ще мислиш за тях и ще ти се яде нон стоп. Просто яж малко и се движи повече.
Както казаха по- горе контролирай се и когато ти се дояде нещо го замести с някакъв плод(не ябълки)
Пий вода и спортувай( бягане), действа разтоварващо.
контролирай се! И сега си в пубертета и е възможно да имаш голям апетит, но аз говорих с една приятелка на мама(която е диетолошка) и тя ми каза сега да се опитаме ако сме високи 1,60 да бъде 50кг и после като станем на 16-17 просто организма ще се оформи и ще станем 45 кг
Живота е рисуване без гума за триене... : )
ДиетолоЖката пет пари не струва.
да де с Ж се пише
и да и аз не повярвах, но това каза и аз не я слушам![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )