- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Правихте ли кутия
Направихте ли си кутия за картички?
Аз мисля да не пускам картички, а да направя някои сладкиши за всеки ученик става ли?
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Ми и аз ще правя като теб,така че би трябвало да става...![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Bonbonchencetyy
ти какви сладкиши ще правиш?
така аз мисля да правя мъфини : )
Оф, какви са тия глупости, вие кой клас сте? По к'ъв случай ще правите кутии и яденета?
ами 8 клас съм и просто съученичките ми са направили кутия за картички |(
Нали за училище става въпрос, а не за детска градина?
По случай какво? Коледа, Ханука?!?! Еей, ама вие няма ли да пораснете някога, бе! Осми клас станали, кутии с картички и курабийки ми правят. И другите, дето не са недорасли и ходят на училище, а не на детска градина са принудени да ви търпят глупостите, щото по този начин обременявате и тях!
какво да направя като класната ми иска кутия с картички няма как да и се противопоставя
И нашата класа иска много неща,ама няма...
Шофирай разумно - стигни жив!
И аз съм 8 клас и ще правим кутия за картички даже ще си ги закачаме на стената. Щом всички 8-ми класове ще правят в моето училище значи е нормално, какво толкова, вече и за картички ли сме големи.
ами всеки човек си е индивидуален
за пръв път чувам за 'кутия за картички' ..... какво точно представлява и защо подяволите ще се мъчите да правите мъфини или там каквото бешевсе едно някой ще отрази ;д
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Преди правихме и ние кутия. В 5 и 6 клас аз направих кутия сърце за Св. Валентин. Оттогава взимаме кутия за обувки правим дупка и пръскаме с розов спрей.