.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Дискотеки

Hybrid View

Дискотеки

Хей, здравейте! Върнах се за Коледа в Бг!!! ( живея в uk ) та суупер много се радвам и искам да си изкарам суупер яко. Айде казвайте някви яки местаа, че не съм мн в час Яки дискотеки? Къде евентуално може да пуснат под 18?

ps: София става въпрос

Повече от фен
    Под 18 ще те пуснат само по детските дискотеки- тези до 21 ч. Иначе с придружител може, батко, кака, мама, татко. Каква музика слушаш? Щото яки дискотеки е монго общо понятие.

Голям фен Аватара на mey_si
    Не и с придружител няма да те пуснат,това вече не важи ,понеже първото което ,е че вечерния час е до 10 и второ се пуши в заведениета Сори ще изчакаш до 18..

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Не може да ме убедите, че цяла София чака да навърши 18 за да тръгне по дискотеки :Д
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Деца под 18 не трябва да се пускат дори и с придружител освен в детските дискотеки до 21:00 !
    Такаче "Амор" те зове

E, да,ама всичките ми приятели се успяват някак си да се набутат ;d и да знам го закона, но не мисля, че по дикотеките има само 18+...

После що ставали побоищата и що имало пострадали деца...

Може да вземеш личната карта на някой приятел който има 18 и да влезеш с нея , но може и да не те пуснат или при евентуална проверка ...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от Wazaap Виж мнението
    Може да вземеш личната карта на някой приятел който има 18 и да влезеш с нея , но може и да не те пуснат или при евентуална проверка ...
    Точно такъв случай имаше скоро пуснат във форума, момичетата ги бяха хванали в нарушение.

Предложенията на someonerandom са добри, а на теб колко ти остава до 18, щото ако не е много време можеш и да влезеш просто така. Мен ми се е случвало изобщо да не ми погледнат документите, а повечето хора казват, че нямам вид на пълнолетна.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Оф щото никой под 18 не влиза в дискотеки...истина говорят хората че в тоя форум всеки се прави на супер добър и примерен...
    Вариантите ти са да вземеш картата на някой навършил,с който имаш поне минимална визуална прилика(най-добре ако е от новите с черно-бели снимки) и да му научиш наизуст информацията за всеки случай(обаче е кофти защото ако те хванат директно чупят картата) или ако дискотеката е с някакви билетчета или касови бележки влизат да кажем 2ма 18-годишни,после излиза единия с двете билетчета,взима едното за себе си и ти дава второто да влезеш.Ако печатите са достатъчно кофти качество могат да се предават чрез притискане на ръката,обаче не съм от София,така че не мога да ти дам съвет кое къде става.
    Последно редактирано от someonerandom : 12-13-2011 на 03:32
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Голям фен Аватара на reperw
    дискотети до 10 за теб поне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си