- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Ползвате ли Асансьор или ви е страх
аз лично ползвам от онези бързите само в шопинг центрове например
6б3З10
страх ме е, но повече ме мързи, затова се престрашавам.
Първоначално написано от BladeDancer
рядко, свикнал съм набързо по стълбите
n00bs
попринцип нямам нищо против да му стане нещо ако съм с някоя мацоранка в него ама да не стане страшно.. поне за мен.. за мацката можее.................![]()
6б3З10
Не ме е страх и по принцип се возя, но не ползвам защото живея на 3 етаж
I'm beautiful in my way....
А някои просто не са имали възможност да пробват в малките си градчета с по двуетажни къщурки.
Страх ме е от стълби, затова винаги взимам асансьор по възможност. А ако е непрозрачен - идеално.
Возя си се всеки ден от 1-вия до 4-тия етаж.. :Д за надолу ползвам стълбите.. :Д
ползвам само този в моя вход. Изпитвам панически ужас от асансьори от сорта на тези в Моловете...
Не ме е страх, но в нашия не съм се возила повече от 8 години. :> Най-много три пъти да е е случвало, ако е трябвало да се пренася нещо тежко, което трябва и да се крепи... Закъснах преди време с колелото, когато бях малка и от тогава не съм. Не ме е страх, но си се качвам по стъпалата до третия етаж. ^_
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
страх ви е от асансьор? Какви хора посещават форума :X
Аз кви случки съм имАл със, във, около и т.н. асансьори, цЕла книга мога да издам![]()
не ме е страх, ма са бавни, ако е за качване-ползвам понякога, ама за слизане - тичам надолу по стълбите ;д
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
такива много ги мразя и ако отворя рязко вратата понеже е отстраната на стълбите ще се залепиш като.....................................Първоначално написано от xPafx
![]()
6б3З10
ee, ще е забавноо ;дд
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Ако имахме асансьор щях да съм най-щтастливият човек на света.....
Мразя да се возя с някой в асансьора, има огледала по стените и това са мойте 30 сек. ако има човек вътре не мога да оползотворя както подобава тези 30 сек.
Като бях малък ме беше страх, сега вече не, но предпочитам стълбите, колкото повече натоварване толкова по-добре![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ползвам я, живея чак на 9-тия етаж
той е от тия дето се клатят и тропат, а в шахтата има един милион боклуци
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Живея в 15 етажен блок, няма как да ме е страх от такова нещо.![]()
ако ме мързи - асансьора.. ама ако бързам - скок-подскок надолу по стълбите, че докато го чакам да дойде, ще се мръкне; друг е въпроса, че веднъж асансьора ни заседна, висях вътре около час и слушах музика и по едно време сам се оправи о.О
and we'll live forever 'cause cool kids can't die