- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Помните ли сънищата си?
Ако ви се е случвало да ги запомните ги разкажете...повечето от вас ще кажат,че не сънуват,което не е вярно.Сънувате,но не помните.
Аз преди не можех да ги запомня и се ядосвах,но после си казах: "Тази вечер ще го запомня!" И го запомних!Повтарях си го цял ден за да не го забравя,но и до сега го помня(а от тогава мина година)...Затова исках да попитам на някой случвало ли му се е?Вече ми се случва много често(4–5пъти в месеца)Ами съня ви сбъдвал ли се е някога?Защото и това на няколко пъти ме е сполетявало.Вече го виждам по скоро като проблем,защто в повечето случаи сънищата са кошмари(и то най–големите ми страхове)
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Ще пробвам твоя метод, иначе аз все още пазя в съзнанието си сън от преди 10 години може би. И други сънища от преди 2-3.
Междо другото на сутринта помня всичко от съня....и почти всяка вечер сънувам....но отделно си спомням само някои сънища....
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Почти винаги........
По-добре да си обичал и загубил, отколкото никога да не си обичал...
Мога да кажа, че винаги ги помня.
Рядко се случва да не се сещам...![]()
Няколко часа след като стана ги помня. След това до края на деня съм забравила и че съм сънувала.
Малко са сънищата, които ми остават в съзнанието. И това са винаги тези сънища, които са ми направили някакво впечатление или са свързани с определено събитие или човек.
Има сънища, които все още помня, а съм ги сънувала преди повече от 10 години сигурно.
И спря да се върти за миг земята..
Почти всяка вечер сънувам, винаги ги помня!!Изключително рядко се случва да ги забравя, но по-късно се сещам, нещо ми напомня.Цял ден са ми в главата, и си ги проверявам в съновника, някой път и сама си ги тълкувам.Обичам да сънувам, въпреки,че някой път много ме тормозят сънищата ми.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
В повечето случаи ги помня.Принципно сънувам неща които са ми свързани с жвота-приятели,случки,неща които искам да се сличат и т.н. е естествено имам и доста откачени сънищаНякои сънища са ми са се сбъдвали,жалко че тези които искам още не се случват
ама шанс
Напоследък сънувам едно момче (странното е че помня че съм го сънувала преди още да го срещна
)Но като цяло не влагам голямо значение в сънищата си.
За съжаление не си ги спомням сънищата..но как щеше да е хубаво да си имаш спомен от всеки сън, а?
хаха, понеже имам спомен от един който сънувах в продължение на няколко дни когато бях по-малка. Сега когато си спомням и се смея, но тогава беше малко страшно. Постоянно имах сънища че бях прогонена от един кон и през целия сън се опитвам да му избягам...влизам в кафета,обикалям маси..но каквото и да направя конят винаги беше зад мен. Най-страшното беше когато един път той ме настигна и ме ухапа за гърбаА и странното беше че чувствах всичко и ме болеше в съня. Но това беше отдавна, и вече няма гонещ кон в сънищата ми
![]()
Значи пробвах метода, наистина проработи. Спомних си част от съня.Не знам дали беше моментно спомняне, ама после гледах Финиъс и Фърб и един автомобил. За 1 секунда ми просветна, че тази нощ сънувах как карам кола (за пореден път в сънищата си) и от това последваха още случки. Даже цял диалог с майка ми. o.o
![]()
Майка ми се прибира вкъщи: "Знаех си, че си тук."
Аз: '''Откъде?''
Тя: "Колата не беше паркирана. (смее се)"
Аз: *Прави странен поглед и слиза долу да види...* Наистина колата не беше паркирана, а оставена насред пътя.
После вечерта си напрегнах мисълта, с пръсти върху ... ъм, не знам как се казва, м/у челото и ушите, но по-нагоре и си затворих очите. Представих си как обикалям из разни места, из входа си... И изведнъж се сетих за един сън, където постоянно се качвах на 8 етаж, но той беше странен. Даже не знам защо го помня като ад. Подробности няма, не си спомням...
От началото на годината започнах да си записвам сънищата, които помня или имат някакво значение за мен. Даже понякога и рисувам една картинка на кадър от съня и после съм способна да си го спомня целия.
Иначе аз постоянно сънувам как скачам от прозорец, но се озовавам жива и здрава или как карам кола... И се има предвид, че никога не съм карала кола. =D
Абсолютно всяка вечер сънувам. И на сутринта помня 99% от съня. Понякога хич не ми се иска да ги помня, защото са прекалено хубави, за да са истина...![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Рядко ги помня , но когато ги помня предпочитам да не съм ги знаел защото както казаха по-горе са прекалено хубави за да са истина
Повечето ми сънища не ги помня или помня само части от тях...![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Много рядко сънувам или просто не си спомням какво съм сънувала.
Моите сънища са доста по–странни(и неясни)...Сънят,който най–ярко помня е този:
Седя си в къщи.Тръгвам по коридора към банята,когато виждам,че входната врата е отворена.Поглеждам и виждам,че навън чакат мъж,жена и куче(за кучето помня,че беше немска овчарка).Изведнъж баща ми изниква отнякъде и започва да вика на непознатите.Не помя какво им каза,но после те влязоха вътре и започнаха да бършат някакви петна боя от пода.Аз реших да помогна на жената и докато двете чистехме,тя започна да ми говори къде работи.Аз нищо не и разбрах и тя ме заведе на балкона,за да ми покаже.Показа ми някаква огромна синя сграда насред улицата точно до блока(имаше доста странна форма,а вътре имаше тонове платове за шиене).После се обърна към мен и ми подари една малка кутийка с бонбони и късметчета...Ние с брат ми я отворихме и започнахме да ядем.Аз отворих моето късметче,но останах разочарована какво е съдържанието му,затова си взех ново.Брат ми ме попита какво е старото късметче и...
Баща ми ме събуди.
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Напоследък не.
Трябва да съм сънувала нещо много впечатляващо и интересно, за да го запомня.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Аз сънувам супер рядко.
Иначе в повечето случаи помня сънищата си. Обаче имало е и моменти, в които само помня, че е бил хубав сън , но само толкова. Нямам си и на идея какво съм сънувала , но просто съм запомнила , че е хубав.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Често сънувам. Сутринта помня по-голямата част от съня, но след 1-2 часа 90% от него са се изпарили. Слабо помня.
Понякога ги помня целите, друг път - само някакви откъси, а пък се случва и въобще да не помня..
Иначе, да, и аз имам сънища дето ги помня от години.
Рядко.......
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho