- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно чувство...
С едно момче си писахме ( беше доста дълъг период от време ) ама като цяло знам че не ме харесва,пък проблема а че той знаеше че го харесвам от доста дълго време пък има шанс още да е на това мнение. Та един ден реших че трябва да излезем ... и като го попитах той по4на да овърта .. вика че бил втора смяна ... та така де аз разбрах че не иска. След известно време пак като си писахме и той ми предложи да се видим след уроците му по китара в 5.Ама тогава аз пък бях втора смяна до 7 така че нямаше да е възможност.И вчера пак като си писахме му споменах че съм на уроци до обяд .. (тва беше към края на чата вече) и той пита доколко съм на уроци,аз казах до към 1,а той '' ми аз до 1 имам китара и после ще минавам покрай Мгто та затуй питам,ок б '' И това ок б накрая ми са стори някво странно ... не ви ли звучи... не знам и аз как да го обясня... Какво мислите имам ли шанс? Да предложа ли някой друг път пак да се видим?
имам нужда от мнения наистина
Епа предложи му, нищо не губиш. Макар че някак си ми се струва, че този не знае какво иска.![]()
Мислиш така,защото веднъж не му се е излизало,а после той предлага ли? Не знам и аз.. може пък от чисто приятелско чувство да е... затова искам да чуя други мнения .. да може да се филмирам още повече :Д
Ми мисля така, щото първо ти пишеш: "ама като цяло знам че не ме харесва"
После пишеш: "реших че трябва да излезем ... и като го попитах той по4на да овърта"
И накрая затапваш с: "после ще минавам покрай Мгто та затуй питам,ок б"
Затова мисля така.
Ами както казах може да е от чисто приятелско чувство.. ама тва ок б накрая нещо ми е много подозрително ;д
Леле , ебати анализа му удряш ?!
ок б - значи "добре ,чао " не влагай толкова смисъл в думичките ...
А колкото до това да ли те харесва ,просто се разберете да излезете ,когато и двамата сте свободни (ама без Увъртания ) .След като излезете ще си проличи .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
знам че това значи,но все пак не изглежда ли сякаш не иска да изглежда чак толкова заинтересован и все едно че бърза да спрем да си пишем
....
Кой първи пише на другия ?
Може просто да се прави на путка .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
различно ...
аз по често май май ;д
На мен пък ми изглежда, че бърза да те отсвири, но пък знае, че искаш да се видите и е питал до колко си, за да види дали ще съвпаднете с програмата и да се видите за малко, просто ей така и после да ти каже "Ай, ше тръгвам, че имам работа"..
Може пък и да не е така де. Ако се навие да излезете, виж как ще се държи по време и след срещата и виж дали ще е заинтересован да се видите пак..
Не си прави големи надежди, да не ти е кофти после..
Първоначално написано от antifashionshit