.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    anonymous708973
    Guest
    Но ето, че точно хората като мен, които си затварят очите и просто си прощават всичко, винаги си патят ..
    Нормално е да е така. Не си сложила границата и той ти се качва на главата

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Само на мен ли въпросната целувка ми прилича на дълго чакано извинение за прекратяване на връзка, в която и двамата вече не сте били щастливи?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Само на мен ли въпросната целувка ми прилича на дълго чакано извинение за прекратяване на връзка, в която и двамата вече не сте били щастливи?
    Не мисля, че това е бил замисълът. Щеше спокойно да ми каже, че просто не иска да бъде с мен.. без да се обяснява, а аз да задавам въпроси
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Не казах причина, а извинение. И то не от негова, а по-скоро от твоя страна. Ако е имало живец във връзката ви поне един от двамата би се борил да я запази. По написаното си вадя изводите, че ви(ти) е маааалко все тая. Просто сте приели издънката му, която, да си кажем честно, е пренебрежимо малка, като "последната капка". Докато реално връзката е била вече към края си и ви(ти) е трябвало само искра, която да запали вече приготвения фитил.

Или пък не. Но на мен така ми изглежда.

Не казах причина, а извинение. И то не от негова, а по-скоро от твоя страна. Ако е имало живец във връзката ви поне един от двамата би се борил да я запази. По написаното си вадя изводите, че ви(ти) е маааалко все тая. Просто сте приели издънката му, която, да си кажем честно, е пренебрежимо малка, като "последната капка". Докато реално връзката е била вече към края си и ви(ти) е трябвало само искра, която да запали вече приготвения фитил.

Или пък не. Но на мен така ми изглежда.
    Със сигурност не ми е все тая, приех го що годе спокойно, защото го очаквах. Бих му простила, въпреки всичко, но идва един мил момент, в който се изморяваш именно да се бориш, за да спасиш връзката си. Реално погледнато на връзката ни краят й се виждаше доста отдавна. Преглъщах и премълчавах много неща, но да, ето го извинението и искрата, която просто ми помогна да приключа нещо, което е обречено на несъществуване...

Цитирай Първоначално написано от treisi90 Виж мнението
    да приключа нещо, което е обречено на несъществуване...
    Ето сега вече, надявам се, осъзнаваш колко безсмислено би било да му простиш. Няма смисъл да се чудиш дали си постъпила правилно, дали заслужава втори шанс и т.н и т.н. Ти вътре в себе си добре знаеш, че ако не беше пиянска целувка щеше да бъде нещо друго. Затова не му мисли повече и не гледай назад. Каквото било - било.

Ето сега вече, надявам се, осъзнаваш колко безсмислено би било да му простиш. Няма смисъл да се чудиш дали си постъпила правилно, дали заслужава втори шанс и т.н и т.н. Ти вътре в себе си добре знаеш, че ако не беше пиянска целувка щеше да бъде нещо друго. Затова не му мисли повече и не гледай назад. Каквото било - било.
    Да, благодаря.. много ми помагате, честно : )))))

Голям фен Аватара на dami666
    Разбирам те много добре. И аз приключих двегодишна връзка заради изневяра,но не беше целувка,а секс и разбрах по много по-гаден начин- от телефона му. И то го беше направил с една,която ми се пишеше ''приятелка''. И така загубих двама души,а не е един,но не съжалявам за решението си. И ние си имахме проблеми и издънки от моя страна също,но просто не можах да го простя. Момчето с месеци ме търсеше да ми се моли,въпреки,че вече от 10 месеца съм много влюбена и здраво обвързана и няма начин да се връщам назад към тия гадости и караници. Съветвам те и ти да не го правиш.Ще намериш човек,с който няма да е така.
    Believe in yourself.

Повече от фен Аватара на Gllory
    тццц знам колко ти е гадно .. и на мен ми се случиха подобни неща. Разбираш ли не исках да го поглеждам, не исках да го виждам, не ме интересуваше, ноо любовта си е любов прекалено много го обичам, но повтори ли се .. ако ще каквото ще да става, никога няма да му простя.

пп. супер гадно ще ти е ако се сдобрите..е така ще те целува и ще имаш чувство, че целувките му са различни, че не те целува по онзи начин ..(поне при мен беше така..целувам го, затварям си очите и разбираш ли пред мен излиза онази картинка постоянно, постоянно и само за това мисля..и самото ми съзнание ме кара да мисля, че това са други целувки, че това не е нашият начин..не мога да го обясня просто .. може и да не е така, но не знам)

В крайна сметка всеки заслужава втори шанс, дай му го .. той съжалява, пък ако видиш, че не става ..Разделете се, но все пак опитайте!
    Последно редактирано от Gllory : 12-16-2011 на 17:02
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Не искам да ти казвам "Прости му" или "Не му прощавай", защото всяка една ситуация, с всеки един човек е различна .. Искам само да ти кажа, че това, че си е признал означава страшно много. Помисли само колко хора, и то със здрави връзки, правят същото, че и повече само за едното забавление и не си признават после. Явно наистина му пука адски много за теб, а искреността е много важна и той явно е искрен с теб. Ако го обичаш - значи в момента те боли от ситуацията..ако не - здраве да е

Донякъде съм съгласна с TheBeliever - проблемът ви не е целувката. Най-малкото от елементарно познание на мъжката психика - мъжете нон-стоп забелязват и им се приисква да изчукат някоя мацка - дори и да са във връзка. Просто такава им е природата, така са устроени - кръвта им бъка от хормони. И това изобщо не значи, че не обичат приятелките си - напротив, може супер много да държат на тях, но влечението не под контрола им, а и това мимолетно увлечение за тях не значи нищо. Да, ако обичат наистина, няма да искат да наранят човека до себе си, като изневерят, но това е докато имат задръжки. А влиянието на алкохола е тъкмо такова - потиска съзнанието (понеже някоя преди мен се беше изцепила, че пияният човек е в пълно съзнание) и освобождава човека от неговите задръжки, демек прави всичко, което му идва от вътре. В случая според мен не можеш да го виниш конкретно за тая целувка. Но можеш затова, че е отишъл на дискотека без теб и е пил, знаейки че би могъл да направи нещо такова след това. Ти обаче сама каза, че по това време си му се сърдела (или поне аз така разбрах). Та стигаме до същината на проблема - ти си сръдла. Каза, че не се карате толкова - ами защо тогава не вземете да се скарате? Викайте, крещете, ако трябва се замервайте с чинии, но си кажете всичко. Щото да се нацупиш и разсърдиш е най-тъпото и инфантилно решение. Според мен за връзката ви има надежда. Но трябва да се опитате да се разберете един друг повече. Според мен си струва - и двамата се обичате. Твърдиш, че не си показвал чувствата, но виж, че човекът е ревнал пред тебе - това не на всяко момиче му се случва да го види. Вярно бил е пиян, но пък поне това трябва да ти говори, че наистина те обича. Не се отказвай толкова лесно. Но определено според мен имаш нужда от повече познания върху мъжката психика...
    Последно редактирано от ICanSeeTheFireBurning : 12-17-2011 на 17:17
    ♫♪♫
    This aftertaste is gonna break my heart
    Feels like it's over before it starts ...
    ♫♪♫

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Правилно си постъпила. И то не само заради целувката.Тя е била , както вече стана ясно, просто началото на края, причината, ябълката на раздора и пр. Щом преди е имало проблеми,някакви малки и не толкова малки счепквания, ти си заставала срещу самата себе си, поне според наблюденията ми по постовете( написа, че си труден характер, а и също, че си преглъщала много неща), просто.. това е била една от онези връзки, които не искаш да пуснеш, просто защото са били красиви, запомнящи се, дълги... Но след края на Такива Връзки, човек пораства и осъзнава някои свои грешки. И.. прочетох някъде из постовете, че той обяснява, че вече нямало искра, а не е така.. Мисля, че това е още една причина просто да го забравиш. Никой, който си заслужава прошката, не би говорил така пред никого, поне според мен.

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Заради една целувка да се разделите.. т'ва според мен не е хубаво прости му и се съберете отново! Успех от мен !
    ESL !!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Честно казано мисля, че така е най-добре, поне за сега. Наистина целувката е нещо малко - пийнал е, забавлявал се е , танцувал с девойката и т.н. Обаче от тук става сложно - ти няма да му имаш доверие - веднъж го е направил, ще стане пак, не се знае дали този път няма да е повече. Всъщност трябва да дълбаете повече - защо му е бил слаб ангелът, какво е предизвикало нуждата от по-силна емоция, защо той я е потърсил другаде, а не в теб.
    И аз в момента имам дълга връзка и честно казано, не веднъж ми се е искало да скоча върху някой младеж, флиртувам си дори понякога, но не съм стигала до по-далеч. Причината е, че знам, че връщане назад няма. При всички положения, преди да се съберете отново трябва да мине време и добре да си изгладите отношенията. Изневярата е последствие, финал, а не началото и причината за проблема.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си