Здравейте
Така, моето за повечето не е проблем, но мен в скоро време много ме мъчи и опитах всевъзможни неща, но без промяна
На 16 съм, момиче,приятелят ми е на 17, заедно сме от половин година.Интимни сме от около 2 месеца,бях девствена, и той. Преди да го направим, имахме "спречквания" Аз разбрах, че е по-надарен и малко се стреснах, така де Оказа се, че това не е проблем ,даже беше доста странно ,защото при третия, четвъртия ни път вече получавах оргазъм Дори по 2 пъти в мисионерската. Аз си знаех, че по принцип съм такава и свършвам бързо Което ме притеснява е, че той е точно противоположното.. В началото го правихме с презерватив, но после започнах на противозачатъчни заради мъничък здравословен проблем. Последния месец го правим без презерватив, общо може би около 10на пъти ..
На мен са ми необходими около 10-15 минути, а той имам чувството ,че може да издържа поне 30 минути дори още първия път.. Мислех в началото, че е заради презерватива, че му убива чувствителността, но се оказа, че не е така Нямаше да имам проблеми с бавното свършване, но след второто свършване при мен, момичетата знаете как е, капнала съм и само искам да полежа. Иска ми се да не беше така.Затова спираме и се опитвам да довърша с ръка или уста, но това отнема още поне 20 минути ..Активна съм, не стоя само лежейки ,пробвала съм с много хубаво бельо,сметани, музика,каквото се сетите.Викам много И все пак ..Много го обичам, затова искам и на него да му е хубаво Говорили сме поне 4 пъти, той казва, че просто си е такъв и ми се кара, като казвам, че проблемът трябва да е в мен..Но имам чувството ,че в цялата връзка нещо не е толкова наред ,знаете какво е значението на секса, пък и аз се притеснявам в повече. Като сме го направили веднъж, той иска и 2ри път,3ти като почине.. Като го докосна само по вътрешността на бедрото и се възбужда И не мога да разбера какво за бога е това, знам си общата култура, ама това никъде го няма, обикновено момчетата издържат по 15 минути, а момичетата се оплакват, че били незадоволени Тази седмица ще идва вкъщи цяла вечер ии съм откачила Единственият проблем, който се сещам, че може да е, че почти нямаме любовна игра - 1, 2 минути,просто не се издържа .. Според вас?