- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Довериено ли е ключът ..
хаха добре ок .. Искаме го и двамата .. правим го с презерватив , да кажем , че всичко е както трябва ... откъде после да съм сигурна , че всичко е било ок , презерватива не се е скъсал или нещо подобно .. таа мисълта ми е всичко ли се опира на доверието към този човек ии ако е така колко време трябва за да свикнеш![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Еми най-сигурна ще си като след секс напълниш презерватива с вода-ако не изтича вода отникъде,значи не е скъсан.
Тва с доверието на тия години не става.
Т'ва с доверието го забрави. Ако въпросният не иска да става тати, значи всичко е ОК ;D
Не съм късала, но съм чувала, че направо си гърмял (издавал силен звук, все тая) и нямало как да не разбереш.
В началото е нормално да се панираш. Като правих секс първите няколко пъти, винаги с презерватив и пак си чаках цикъла с нетърпение :д
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
ми нали като го извади ще се види има ли сперма у тоя презерватив или няма бе, ако няма значи се е спукал, а иначе ако се притеснявате за дупчици тип карфица пълниш с вода, ама това вече, трябва да е предумишлено според мене
Може ли по някакъв начин да се избегне късането .. и да кажем от най-качествените презервативи примерна DUREX LOVE късат ли се![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
Дюрекс, One Touch, Sure - все тая е. Недефектен и добре сложен презерватив не се къса.
Не взимай нищо за чиста монета, моме.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Вманиачена си![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
1. Висока сексуална култура!
2. Презерватив в срок на годност с вакуум, правилно поставен! За мен е без значение марката. Имам към 80 презерватива Viva у нас и от известно време с приятеля ми тях си използваме, до сега е нямало проблеми.
3. До човека си е, някои просто се панират за няма нищо.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.