Здравейте.. ъмм.. ето я моята история..
Запознах се с едно момче.. и просто като го погледнах разбрах,че го харесвам .. даже според мен си беше любов от пръв поглед. Тъъ .. започнахме да излизаме доста често.. закачки туй-онуй ии станахме "гаджета" . Още в началото ми направи намеци за секс обаче аз му казах "Като кажа не значи не!" ии така. Каза мии че ме обича.. повтарфяше ми го постоянно..ии т.н. Добрем.. излизахме около 3 месеца. Имаше период .. от няколко дни в който не можехме да се виждаме .. Мина този период и аз разбрах от най-добрия му приятел,че се е натискал с една "моя приятелка" .. Говорих с него карахме се..ала бала.. ии аз му простих. Ноооо.. мина 1.. или 2 седмици.. и той преспа с тази "моя приятелка" .. Въпреки,че и двамата се заклеха,че никога повече няма да ме наранят и бла бла бла.. Иии стана голямата караница.. аз виках.. той мълчеше... докато най-накрая не каза " Аз съм момче.. не е кой знае какво..друго е ти да го направиш..".. и просто ме остави на място .. направо ме приби с думи..! Просто му казах " За какво да си губя времето с някой който не изпитва нищо към мен и си мисли,че изневярате е нормално нещо. " Обърнах се и си тъгнах..
Сега това момче все още настояав че ме обича и т.н .. но аз не му вярвам..